Tőserdő Kastély Üdülő - Lakitelek

A Holt Tisza partján, csendes, nyugodt erdei környezetben várja vendégeit (max. 13 fő) a Tőserdő Kastély Üdülő. A pihenést két szinten 1 db 4 ágyas, 1 db 3 ágyas és 2 db 2 ágyas szoba; a folyosókon mindkét szinten közös zuhanyzó és mosdó, valamint társalgó és étkező szolgálja.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Lakitelek
Jellemzők: Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tőserdő Kastély Üdülő - Lakitelek SZÉP Kártya
Tőserdő, a közkedvelt kirándulóhely Kecskeméttől 25 km-re helyezkedik el, Tiszaalpár, Lakitelek és Tiszaug települések veszik körül.

A védett, 393 hektáros terület részben tiszai öntésen, részben dunai eredetű buckás felszínen fekszik. A mélyártéri felszínt számos egykori folyómeder maradványa szabdalja fel. A Tisza jobb partján található védett terület a folyamszabályozás révén kialakult áramlásmentes vizek és azok környezetének élővilágát őrzi.

Látványos megjelenését a Tisza menti galé- riaerdők, a buja növényzetű üde rétek, a hínáros fattyúágak és a vízkedvelő égeres erdők változatos képe jellemzi.
A Holt Tisza partján, csendes, nyugodt erdei környezetben - háborítatlan „őserdő” közepén - várja vendégeit (max. 13 fő) a Tőserdő Kastély Üdülő, a KEFAG Zrt. fenntartásában.
A pihenést két szinten 1 db 4 ágyas, 1 db 3 ágyas és 2 db 2 ágyas szoba (+ 2 db pótágy, 1 gyermekágy és 1 etetőszék); a folyosókon mindkét szinten közös zuhanyzó és mosdó, valamint társalgó és étkező szolgálja.

Az üdülő önellátó jelleggel üzemel, étkezést nem biztosítunk. A Tőserdő Kastély Üdülő ideális helyszíne családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, kisebb konferenciáknak, értekezleteknek, szabadtéri rendezvényeknek egyaránt.

Programlehetőségek a közelben: strandolásra és bátorságpróbára Tősfürdő és Kalandpark, fürdőzésre Cserkeszőlő, Tiszakécske vagy Kerekdomb, kirándulásra pedig a teljes egészében felújított Árpád-kori falu és földvár Tiszaalpáron, avagy a tiszaugi Tájház, amely a hagyomány szerint II. Rákóczi Ferenc kedvelt vadászkastélya volt. CSAK A TELJES ÉPÜLET BÉRELHETŐ!
jól felszerelt konyha és étkező
szabadtéri fedett étkező
tűzrakóhely
bogrács
tűzifa
grillezési lehetőség
csocsó
ping-pong
udvari gyermekjáték
teniszpálya
WI-FI
Cím:
6065 Lakitelek, Szikra tanya 65.
Tel.: (30) 748 6914
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 51' 13.9" N, 19° 59' 1.8" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: