SZÉP Kártya elfogadóhelyek Debrecen térségében

Kiemelt debreceni (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Debrecen térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Debrecen településen:

Debrecen, avagy a Cívisváros, Hajdú-Bihar megye székhelye. Nevezetességeivel és programjaival kitűnő választás a nyári vakáció idején és a tavaszi, illetve téli időszakban egyaránt. A város otthont ad az építészet remekműveinek, emellett gasztronómiai kalandtúrához is ideális. Debrecenben járva, rengeteg látványosság várja a túrázót. A Debrecen szívében álló Református Nagytemplom, a Tímárház és a Vigadó épülete mellett, a Vármegyeháza monumentális, a Zsolnay-gyár által készített pirogránit díszítésű épületét is javasolt a látni valók közé felvenni. A megyeszékhely főtere, a Kossuth tér is kellemes hangulatot biztosít az ott sétálók, megpihenni vágyók számára. A Szépkártyát mindenképpen érdemes magunkkal vinni, mert szálláshelyért, vendéglátásért sok helyen fizethetünk vele Debrecenben is. Slambuc és töltött káposzta, ízletes desszertek várják a gasztroturistákat városszerte. A legendás, keskeny nyomtávú erdei vasút, a Zsuzsi vonat is kiváló szórakozást és élményekben gazdag utazást kínál gyermekek és felnőttek legnagyobb örömére, így tökéletes turisztikai célpont. A felfedező kirándulások fáradalmait pedig a debreceni gyógyfürdőben is ki lehet pihenni.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Debrecen környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.