Jógaklikk - Budapest

Jógázz bárhol, bármikor, korlátlanul! Az ország első online jógastúdiójának egyre bővülő kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az előfizetéssel elérhető, több mint 270 jóga- és meditációs videón kívül, programokat, tanfolyamokat és kihívásokat is találhatsz az oldalon.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jógaklikk - Budapest SZÉP Kártya
A JÓGAKLIKKRŐL:
A jóga mindenkié, gyakorlása nem ismer térbeli vagy időbeli korlátokat. Mai modern világunkban azonban a sűrűsödő munkahelyi és otthoni teendők, a rövidülő határidők mellett egyre nehezebb időt és figyelmet fordítanunk saját magunkra. Pedig ahhoz, hogy feladatainkat sikerrel végezzünk, szükségünk van arra, hogy időt és teret teremtsünk magunknak a pihenésre, feltöltődésre. Ebben nyújt segítséget a JÓGAKLIKK.

A JÓGAKLIKK egy virtuális tér, mellyel az interneten keresztül saját otthonodban, irodádban, a kertedben, vagy ha a munkád külföldre szólít, akár a szállodai szobádban is jógázhatsz. Az oldalon több, mint 270 különböző hosszúságú, szintű és stílusú videó áll rendelkezésedre, melyeken a legtapasztaltabb magyarországi jógaoktatók óráit tekintheted meg és csinálhatod végig velük együtt. Folyamatosan újabb videókkal bővülő kínálatunkat havi előfizetéssel korlátlanul veheted igénybe. Emellett kész tanfolyamokat és kihívásokat is vásárolhatsz, melyek komplett programokkal segítenek elmélyedni az egyes tematikákban.

A JÓGAKLIKK híd oktató és gyakorló között. Legyőzi a távolságot városok vagy akár országok között. Segít eligazodni a különböző jógastílusok között. Lehetőséget nyújt, hogy akkor is együtt gyakorolhass kedvenc oktatóddal, ha aznap nem értél oda a stúdióba a megszokott órádra. Ha még csak keresgélsz, oldalunkon számos oktatót, és jógastúdiót ismerhetsz meg, mielőtt felkeresnéd őket. Ha pedig oktató vagy, nálunk inspirációt szerezhetsz vagy tovább képezheted magad online. Célunk, hogy Magyarország legszínvonalasabb jógastúdióival és oktatóival együttműködve minél több emberrel megismertessük a jógát. Az otthoni, videóról való gyakorlást a stúdióban, oktatóval jógázás kiegészítőjének is tartjuk. Ha a nappalidban gördíted le a jógaszőnyeget, a segítségünkkel tényleg csak egy kattintásnyira vagy a jógától.
Cím:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
Tel.: (30) 459 0810
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Mindig
GPS:
47° 30' 15.2" N, 19° 2' 19.8" E


Megközelítés:
Csupán egy internet hozzáférés szükséges. Nincs szükség utazásra, és a parkolással sem kell bajlódnod.

Kiemelt elfogadó helyek: