Golyán Kerékpár Szaküzlet és szervíz - Balassagyarmat

Ügyfélbarát kiszolgálással, folyamatos akciókkal és nagy árukészlettel várunk mindenkit! Kerékpárok, kiegészítők és alkatrészek nagy választékban. Kerékpár szakszerviz szolgáltatásunk rövid határidővel vállalja minden típusú kerékpár javítását. Ne várjon holnapig, jöjjön el hozzánk ma!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Balassagyarmat
Jellemzők: Fiataloknak, Életmód, Testedzés, Kölcsönzés-szerviz, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Golyán Kerékpár Szaküzlet és szervíz - Balassagyarmat SZÉP Kártya
Üzletünket 2009-ben azzal a céllal nyitottuk Balassagyarmaton, hogy az Észak-magyarországi régióban e polgári kisváros kereskedelmi vonzerejét növelve széles körben, magas színvonalon szolgáljuk ki a kerékpárt kedvelő és az ehhez kapcsolódó sportokat űző vásárlók igényeit.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyre bővülő vásárlói körünk a legnagyobb megelégedettséggel használja a nálunk vásárolt termékeket. Munkánk hatékonyságát a szakszerviz szolgáltatásaival igyekszünk növelni. Kínálatunkban törekszünk minden vásárlói elvárásnak megfelelni, bármilyen típusú és gyártmányú kerékpárral kapcsolatos dologról is legyen szó, azt nálunk biztos, hogy megtalálja, vagy igény esetén beszerezzük azt.

Kiemelt prioritás munkánkban a minőség, amely a termékek, a tartozékok és egyéb kiegészítők kiválasztásánál döntő szerepet játszik. Az általunk kínált szolgáltatások színvonalának legfontosabb eleme is a minőségi információadás, kiszolgálás és munkavégzés.

Nagy érdeklődéssel fogadunk minden nemű kritikát, észrevételt, s ezek ismeretében igyekszünk, hogy a releváns tanácsokat, információkat beépítsük működésünkbe, ezzel is hozzájárulva vevőink megelégedettségéhez.

Tegyen próbára, meglátja, nem fog csalódni!
Cím:
2660 Balassagyarmat, Köztársaság tér 1.
Tel.: (35) 300 941
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 4' 35.1" N,19° 17' 24.2" E


Megközelítés:
Balassagyarmat nemrég megújított főterén található üzletünk, mely a Megyei bírósággal szemben a Köztársaság téren található.

Kiemelt elfogadó helyek: