SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balassagyarmat térségében

Kiemelt balassagyarmati (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balassagyarmat térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balassagyarmat településen:

Az Ipoly mentén, közvetlenül a szlovák határ mellett fekszik Balassagyarmat, ez a kicsiny, ám gyönyörű látnivalókkal teli város. Kitűnő fekvésének köszönhetően a kulturális élet egyik fellegvára Nógrád megyében, a szinte megszámlálhatatlan mennyiségű programnak hála egész évben pezsgő élet figyelhető itt meg. Az év elején megrendezésre kerülő Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok a fiatal tehetségeket vonzza, ezt pedig a Megyei Madách-ünnepség követi, amely során a kulturális életben kiemelkedő teljesítményt nyújtókat díjazzák. A könnyed, nyári szórakoztatásról a LigiPop koncertsorozat gondoskodik, míg az ősz eleje a búcsúkról és az utcabálokról szól a városban. Az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark változatos állatvilága, a Palóc Múzeum pedig a népszokások rejtelmeibe enged betekintést. A kétkerekűek szerelmesei számára valódi különlegességet jelent a Pannónia Motorkerékpár Múzeum, ahol egy egyedülálló magángyűjteményt csodálhatunk meg. A természetkedvelők a Nyírjesi tavak érintetlen tájain kirándulhatnak egy hatalmasat, a botanika iránt érdeklődőknek pedig a Palóc liget növényvilága nyújt felejthetetlen élményt.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balassagyarmat környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.