Central Harmony Massage Studio - Budapest

Svéd masszázs szalon vagyunk, keleties beütéssel. Nálunk a vendég van a középpontban. Szolgáltatásaink között az is megtalálja a hozzá illőt, aki konkrét fizikai panasszal fordulna masszőrhöz, és az is, aki csak egy óra ellazulást, menekülést óhajt a hétköznapok mókuskerekéből. Várunk szeretettel!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Wellness
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Central Harmony Massage Studio - Budapest SZÉP Kártya
Szolgáltatásunkban minden apró részletre próbálunk figyelni, hogy aki ellátogat hozzánk, a legtökéletesebb kikapcsolódásban legyen része. Az illatok, a masszázs, a környezet, a zene mind azt hivatottak szolgálni, hogy vendégeink megtapasztalják a belső harmónia állapotát.

Egyszemélyes és páros masszázsra is van nálunk lehetőség. Páros masszázs esetén a masszázsok egy szobában történnek, a 2 masszőr tökéletes összhangban dolgozik egymással.

Svédmasszázs szalonunk 2019-ben nyílt a jelenlegi helyén, az Ipoly utcában. Előtte már 3 éve üzemeltünk egy ennél jóval kisebb helyen. Vendégeink maximális elégedettségének köszönhetően tudtunk átköltözni a jelenlegi szalonba, ahol már 5 masszázs szobával és 7 ággyal várjuk a vendégeinket.
Cím:
1133 Budapest, Ipoly utca 13.
Tel.: (20) 409 5484
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 9.7" N, 19° 3' 26.9" E


Megközelítés:
Autóval érkezés esetén utcai parkolás, a háztömb sarkán parkolóház.
Tömegközlekedés esetén 3-mas metró Lehel téri megállója 3 perc séta.

Kiemelt elfogadó helyek: