Accomo Apartmanház - Siófok

Szeretettel várjuk a Balaton közvetlen közelében, az Accomo Apartmanházban! Apartmanházunk elhelyezkedése különösen kedvező, szálláshelyünk Siófokon, egy tágas udvarban álló három szintes épületben működünk, egy saroknyira vagyunk a Petőfi sétánytól és a Balaton-parttól.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Accomo Apartmanház - Siófok SZÉP Kártya
14 kényelmes, modern stílusban berendezett apartman saját fürdőszobával, valamint TV, klíma, vízforraló, hűtő tartozik minden apartmanhoz, ingyenes Wifi biztosított.

Közös konyhánk az első emeleten található, ellátva minden szükséges eszközzel az étkezésekhez. Becsületkasszás kávéautomatánk biztosítja a felfrissülést reggelente.

Házi kedvencüket sem kell otthon hagyniuk, alapvető szabályok betartása mellett kutyust, cicát és más házi kedvenceteket is szeretettel fogadjuk.

Tágas udvarunk napozáshoz, baráti beszélgetésekhez, sütögetéshez is kifejezetten kényelmes. Vendégeink kedvence a jacuzzi, ahol akkor is kellemes hőmérsékletű a víz, ha a Balaton éppen nem a legalkalmasabb a strandolásra.

Az aktív pihenésre vágyó örökmozgó vendégeinknek ping-pong és csocsóasztallal, lengőtekével és kerékpárok akár több napra szóló bérbeadásával igyekszünk a kedvében járni, így akár egy Balaton-kerülő túrára is indulhatnak a vállalkozó szellemű vendégeink.

Legénybúcsús, lánybúcsús csapatokat is szívesen látunk, minimum 2 éjszakás foglalással tudunk helyet biztosítani a nagy nap előtti utolsó nagy mulatozásra. Esküvők esetében, elő- és utószezonban rendelkezésre állunk a szállóvendégek fogadására is.

Örömmel szolgálunk más nagyobb létszámú események helyszíneként is, például céges csapatépítők, családi, baráti találkozók, iskolai kirándulások.
Cím:
8600 Siófok, Karinthy Frigyes utca 2.
Tel.: (30) 356 4338
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.15. - 09.30.
GPS:


Megközelítés:
A vasút- és buszállomásról gyalogosan is könnyen, 5 perc alatt megközelíthetőek vagyunk. Az M7-es autópályán a Siófok Centrum lehajtónál érdemes lehajtani a pályáról, innen további kb. 10 perc vezetésre található apartmanházunk. Zárt, ingyenes parkolónk van, melyet vendégeink ingyenesen igénybe vehetnek.

Kiemelt elfogadó helyek: