SZÉP Kártya elfogadóhelyek Siófok térségében

Kiemelt siófoki (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Siófok térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Siófok településen:

Somogy megye északi csücskében fekszik a Balaton déli partjának legnagyobb és legnépszerűbb üdülő- és kikötővárosa, Siófok. A dél-dunántúli város egyik legjellegzetesebb épülete a Meteorológiai Obszervatórium, mely a nyugati mólónál található. A kikötő részét képezi a viharjelző állomás mellett a Sió-zsilip is, mely szintén kedvelt a turisták körében. A város másik védjegye a főtéren álló siófoki víztorony. A Szabadság tér fölé magasodó torony az ország első oxigénbárjának ad helyet. Fentről csodás kilátás tárul a szemünk elé. Érdemes felkeresni a Makovecz Imre által tervezett, különleges formájú, 80 százalékban fából készült evangélikus templomot is, az Oulu parkban. Az Aranypart és az Ezüstpart mellett Siófokon Tojásmúzeum és Ásványmúzeum is várja az érdeklődőket. A belváros egyik legértékesebb épülete, a tornácos, beszédes nevű Borharapó Vendégház. Jelenleg könyvtárnak ad otthont a Petőfi sétány közepén álló Thanhoffer villa, melyet szintén érdemes felkeresni. Siófok kikötőjéből balatoni sétahajózásra indulni nagyszerű program családi vagy baráti körben egyaránt. A plasztikkártya Siófokon is hasznos társunk lehet minden évszakban. A város látványos épületei mellett érdekes programok, fesztiválok is várják az ide látogatókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Siófok környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.