Túr-Túra Kemping és Ifjúsági Tábor - Nagyhódos

Nyugodt pihenés, távol a mindennapok zajától, a vadregényes, természeti kincsekben gazdag Túr folyó közvetlen közelében. Ha, örök élményre vágyna, vízitúrával együtt foglalja le szállásását! Ha, pedig a víz nem az Ön barátja, jó hír, hogy kerékpárkölcsönzési lehetőség is van szálláshelyünkön.

Szállás  >   Egyéb szállás
  >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Nagyhódos
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Túr-Túra Kemping és Ifjúsági Tábor - Nagyhódos SZÉP Kártya
A tábor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nagyhódoson, a vadregényes, természeti kincsekben gazdag Túr folyó mellett fekvő, piciny falucskában, a hármashatár közelében található. A környék gazdag irodalmi, történelmi emlékhelyekben, a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet természeti kincseiben.

Jöjjön el családjával, vagy akár nagyobb társasággal, összesen 45 főt tudunk elszállásolni. Ha nálunk jár, fürdőruháját ne hagyja otthon, hiszen a Túr folyó tiszta vize, kiválóan alkalmas fürdőzésre.

A szállás területén lehetőség van szabadtéri sütésre, bográcsozásra, szalonnasütésre, kemencés sütögetésre, melyekhez eszközöket is biztosítunk. Programkínálat: kerékpár és vízitúra, tanösvény, strandolás, (időszakosan) lovas kocsikázás, íjászkodás, korongozás. Eszközeink: trambulin, football pálya, röplabda, csocsó, billiárd, ping-pong asztal, társasjátékok, népi játékok és egyéb sportjátékok, projektor, hangosítás stb.
faházas szállás
sátorhely
teljes ellátás
kenutúra
kajak bérlés
kerékpár bérlés
csocsó
biliárd
trambulin
football pálya
röpi pálya
szabadstrand
büfé
Cím:
4977 Nagyhódos, Kertalja utca 18.
Tel.: (30) 473 0818
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval érkezőknek jó hír, hogy saját parkolóhellyel rendelkezünk, amit a megszállás időtartama alatt díjmentesen lehet használni.

A buszmegálló 500 méterre található a szálláshelytől.

Vasútállomás nincs a településen, a legközelebbi Rozsályban található, ez 8 km-re található. Innen pedig nagyon pénztárcakímélő áron tudunk buszos transzfert biztosítani.

Kiemelt elfogadó helyek: