Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark - Demjén

Igazi élmény a hatalmas piramis belsejében fürdőzni, vagy gyönyörködni a tájban kültéri dézsánkban pihenve. A különlegesen megfestett épületek egyedi kikapcsolódást nyújtanak. Több mint 8.000 négyzetméteren telt ház esetén sincs zsúfoltság.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Demjén
Jellemzők: Wellness, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Demjéni Piramis Fürdő és Üdülőpark - Demjén SZÉP Kártya
Családi vállalkozásként üzemeltetjük üdülőparkunkat, amely egész évben várja Önt. 12 külön bejáratú apartmanunk van, felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, franciaággyal, pótágyazási lehetőséggel.

Választhat, hol szeretne megszállni: gombaházak valamelyikében, esetleg a mézeskalácsházban vagy a várban. Minősített gyógyvizünk segít a kikapcsolódásban. Annyira tiszta, hogy ivásra is alkalmas.

Szabadulószoba logikai játékunk, amely az egyik piramis belsejében van berendezve, igazi különlegesség és remek szórakozást nyújt.

Éttermünk külsős vendégeket is fogad, nem csak a szállóvendégeket! Reggeli: 8-10h között, majd 12-20h között étlapunkkal várunk.

Fürdőnk minden nap 10-20h-ig tart nyitva. Thermálvizünk gyógyvíz minősítésű, kálcium-nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű.
3db beltéri medence
2db kültéri termálvizes dézsa
kültéri úszómedence (nyáron)
szauna
masszázs
szabaduló szobás játék
Cím:
3395 Demjén, Tölgyfa utca 7.
Tel.: (70) 884 4449
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 50' 26.8" N, 20° 19' 51.5" E


Megközelítés:
Könnyen megközelíthetőek vagyunk. Címünk: 3395 Demjén, Tölgyfa utca 7. Az M3-ról lekanyarodva az M25 autóúton kell tovább jönni. Csak az utolsó 7 km-t kell alsóbbrendű úton megtenni.

Kiemelt elfogadó helyek: