Éden Park - Vízvár

Ha azt hiszed, hogy már mindent láttál szép hazánkban, ha úgy gondolod, hogy már mindenhol csak a civilizáció átkos hatásait szenveded, ha már nem bízol a csendben, a madárdalban, de nem tudsz betelni a természet zöldjével, az ég és a víz kékjével, akkor gyere el hozzánk.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Vízvár
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Éden Park - Vízvár SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk Önt a Dráva partján, a TERMÉSZET látványtárában, a csend, a nyugalom zöldellő szigetén. Ott, ahol a madárdal a hang, az erdő zöld sóhaja az illat, az ég és a víz seregnyi kékje a szín. Szippantson nagyot a nyári hajnal harmatos levegőjéből, járja át lelkét az erdő csendjének magasztos nyugalma, kápráztassa el szemét a gyurgyalagok színkavalkádja, simogassa fülét a fülemüle dala, és hagyja, hogy lenyűgözze, amint a vörösarany nap a mélybíbor folyóba hanyatlik alkonytájt. Felejtse el a mindennapok monotonitását, és szülessen újjá nálunk! Ismerkedjen meg a pihenés új fogalmával. Az Éden Parkban nyaralva minden korosztály talál magának izgalmas programot, akár helyben, akár a közelben, akár a séta távolságon belül levő vízparton.

Három darab, 2015-ben épült, igényes berendezésű, teraszos vendégház várja egész évben a kisgyerekes és felnőtt családokat, baráti társaságokat, romantikára vágyó szerelmeseket, kalandra éhes természetbúvárokat, horgászokat, vadászokat az év minden szakában, januártól decemberig.

A szúnyogmentesített, közel egy hektáros burjánzó növényzetű udvaron, – ahol juhok és más állatok legelnek, az erdő vadjai pedig egészen a házakig jönnek fel – hatalmas, fürdésre is alkalmas kerti tó, pihenő és piknikező helyek várják a vendégeket. Az udvar vége már a Dráva ártere, ahol áradáskor a víz már a határoló töltés lábát nyaldossa. A házak magas szintű felszereltsége hosszabb távú önellátó tartózkodást is lehetővé tesz, kiszolgáló személyzetünk odaadó hozzáállása pedig a legmesszemenőbbekig gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon minden hozzánk látogató vendég. Az Éden Park nemcsak szállást, hanem komplex élményegyüttest kínál, melyhez ingyenesen biztosít seregnyi felszerelést, kerékpártól a strandolásig, kerti főzéstől a kenuzásig.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket bizalmával és engedje meg, hogy vendégül láthassuk Önt.

"A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbenső szükséglete."
transzfer biztosítása
akciós szállás csomagok
SZÉP kártya elfogadás
szúnyoggyérített környezet
fürdőtó használata
belső parkolás
szabadtéri sütés
tűzifa
kemence
bogrács
grillrács
gasztrokuckó
kerékpár használat
kerti játszótér
homokozó
agyagozó
függőágyak
napozóágyak
Wifi
vagyon és felelősségbiztosítás
vízi és szárazföldi sportszer
madáretetés
házi kedvencek hozhatók
programszervezés
csónakos horgászat szervezés
vízi túra szervezés
vadásztatás
rendezvény szervezés
Cím:
7588 Vízvár, Dráva utca 31.
Tel.: (30) 960 1070
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 5' 18" N, 17° 13' 38.3" E


Megközelítés:
Közúton a fővárostól viszonylag nagy távolsága ellenére jól megközelíthető, köszönhetően az M7 autópályának.
Nagykanizsánál hajtunk ki Kaposvár felé Csurgón át Berzencéig. Innen Barcs felé haladva bő 10 perc után érkezünk meg Vízvárra.
Ugyanilyen jó a közlekedés Pécs felé az M6 autópályán, majd Pécstől Szigetváron át a 6-os úton Barcs felé is. Barcstól Csurgó felé haladva már csak bő 20 perc Vízvár.

A Létesítményben 3, Egymástól elkülönített vendégház áll rendelkezésre.

Kiemelt elfogadó helyek: