SZÉP - infó

SZÉP Kártyával konditerembe és uszodába is járhatunk

Jelentősen bővült a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő alszámla felhasználási köre. A SZÉP Kártya konditerem, fitnesz, kulturális, ill. egészségügyi szolgáltatások mellett már sokféle sporttevékenység esetén is felhasználható. Üdvözöljük, hogy bármelyik uszoda is elfogadóhely lehet!

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla felhasználási körének bővítése során a korábbinál még nagyobb hangsúlyt kapott egészség megőrzése a további sportolási, mozgási lehetőségek elszámolhatósága révén. Ennek köszönhetően még több lehetőség tárul a kártyabirtokosok elé. A SZÉP Kártya konditerem használat, fitnesz programok mellett most már uszoda belépő, bérlet vásárlására, vagy akár sporteszközök kölcsönzésére is fordítható.

A szabadidő zseb keretéből igénybe vehető szolgáltatások bővítésében helyet kapott többek között a sporthorgászat is, valamint lehetőség van a cafeteria keretből akár sporttal kapcsolatos képzések költségeit is rendezni.

A Széchenyi Pihenő Kártya, mint béren kívüli juttatás, arra hivatott, hogy a munkavállalók életminőségét, egészségük megőrzését nagymértékben javítsa, ezzel ösztönözve őket a még jobb teljesítőképesség elérésére. A fitnesz, wellness szolgáltatások és a szórakoztató szabadidős tevékenységek mellett így a SZÉP Kártya konditerem bérlet vásárlására is lehetőséget biztosít.

A SZÉP Kártya szabadidő alszámla szolgáltatási körében a sport és egyes egészségügyi ellátások mellett természetesen jelen vannak a szellemi fejlődést és kikapcsolódást szolgáló kulturális tevékenységek, pl. színház, fesztivál. Emellett továbbra is lehet a szabadidő zseb keretéből szálláshely-szolgáltatásért készpénz használata nélkül fizetni.

A Széchenyi Pihenő Kártya egy praktikus és modern eszköz. A béren kívüli juttatási rendszer egyik legsokoldalúbb és egyre népszerűbb eleme.

Címkék:
szabadidő

További cikkeink: