SZÉP Kártyával konditerembe és uszodába is járhatunk

Jelentősen bővült a Széchenyi Pihenőkártya felhasználási köre. A SZÉP Kártya konditerem, fitnesz, kulturális, ill. egészségügyi szolgáltatások mellett már sokféle sporttevékenység esetén is felhasználható. Üdvözöljük, hogy bármelyik uszoda is elfogadóhely lehet!

A SZÉP Kártya felhasználási körének bővítése során a korábbinál még nagyobb hangsúlyt kapott egészség megőrzése a további sportolási, mozgási lehetőségek elszámolhatósága révén. Ennek köszönhetően még több lehetőség tárul a kártyabirtokosok elé. A SZÉP Kártya konditerem használat, fitnesz programok mellett most már uszoda belépő, bérlet vásárlására, vagy akár sporteszközök kölcsönzésére is fordítható.

A rendelkezésre álló keretből igénybe vehető szolgáltatások bővítésében helyet kapott többek között a sporthorgászat is, valamint lehetőség van a cafeteria keretből akár sporttal kapcsolatos képzések költségeit is rendezni.

A Széchenyi Pihenő Kártya, mint béren kívüli juttatás, arra hivatott, hogy a munkavállalók életminőségét, egészségük megőrzését nagymértékben javítsa, ezzel ösztönözve őket a még jobb teljesítőképesség elérésére. A fitnesz, wellness szolgáltatások és a szórakoztató szabadidős tevékenységek mellett így a SZÉP Kártya konditerem bérlet vásárlására is lehetőséget biztosít.

A SZÉP Kártya szolgáltatási körében a sport és egyes egészségügyi ellátások mellett természetesen jelen vannak a szellemi fejlődést és kikapcsolódást szolgáló kulturális tevékenységek, pl. színház, fesztivál. Emellett továbbra is lehet az egyenlegből szálláshely-szolgáltatásért készpénz használata nélkül fizetni.

Címkék:
szabadidő