Hír

SZÉP Kártya az Operettszínházban és a koncerteken

A SZÉP Kártya szabadidő alszámlája a legsokoldalúbb felhasználású zseb. A szolgáltató elfogadóhelyek között a különböző nagyobb nemzetközi fesztiválok, és az Operettszínház is szerepel. A keretből színházjegy, koncertjegy is váltható.

Színházba járók, a könnyedebb műfajokat, operettet és musical-eket kedvelők számára a SzépKártya még többet adhat. Az utalványkártya egyik zsebe, a szabadidő alszámla kerete ugyanis színházjegy, koncertjegy, és sok más kulturális program belépőjének megvásárlásához nyújt segítséget. A Budapesti Operettszínház is szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. A kártyával emellett színházi bérleteket is vásárolhatunk. Az aktuális műsorról és a bérletárakról a színház honlapján részletes tájékoztató található.

A Budapesti Operettszínházban 2012. április 8. és 29. között kerül megrendezésre az I. Budapesti Nemzetközi Operett-Musical Fesztivál. A remek előadásokra már lehet belépőjegyet váltani.

A zene könnyedebb műfajait kedvelők számára is jó hír, hogy könnyűzenei koncertek, neves nemzetközi zenei fesztiválok is elérhetőek a Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő alszámlájának egyenlegéből. A nagyobb rendezvények között található többek között a SZIGET Fesztivál, a VOLT Fesztivál, valamint a Balaton Sound is. Az elektronikus zenét kedvelők számára örömteli hír, hogy a legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválra, a HYPERSPACE-re is lehet a plasztik szabadidő alszámlájáról jegyet váltani.

A kártya minden zenei stílus igényeihez igazodik. A SZÉP Kártya Operettszínház, koncertek mellett a szabadidő zseb szálláshely szolgáltatásokra is fordítható. A HYPERSPACE rendező pedig felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a fesztiválon az étel- és italfogyasztáshoz a vendéglátás alszámla kerete is használható.

A Széchenyi Pihenő Kártyával országszerte sok helyen, különféle szolgáltatásokért lehet készpénz nélkül fizetni. A kártyára utalt cafeteria keretet a kártya tulajdonosa az utalást követő második naptári év május 31-ig használhatja fel. Az összegből előleg is fizethető, így akár a nyári, vagy év végi pihenéshez is lefoglalhatjuk a szálláshelyet, még az összeg érvényességének lejárata előtt.

További cikkeink: