Wellness Hotel Szindbád*** - Balatonszemes

A Wellness Hotel Szindbád ***+ a Balaton déli partján, Budapesttől 130 km-re, az M7-es autópályán 1 óra alatt megközelíthető B.szemesen várja vendégeit egész évben. A gyönyörű ősfás parkban, árnyas fák ölelésében álló szálloda igazi paradicsom a felhőtlen kikapcsolódást, nyugalmat keresők számára.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonszemes
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Wellness Hotel Szindbád*** - Balatonszemes SZÉP Kártya
Nyáron hamisítatlan balatoni hangulat, télen ellazulást és feltöltődést biztosító wellness részleg várja kedves vendégeinket. Mindemellett a hotel – évszaktól függetlenül – kiváló helyszínéül szolgál konferenciák, céges találkozók, esküvők, csapatépítő tréningek vagy akár baráti összejövetelek lebonyolítására.

A hotel 3 épületében minden igényt kielégítő lakóegységekkel rendelkezik, gondolván a párokra, vagy konferenciára érkező vendégekre, akik elhelyezése kétágyas szobáinkban oldható meg, illetve nem feledkezünk el a nagyobb baráti társaságról vagy családokról sem, kik számára apartmanjaink és lakosztályaink nyújtanak kényelmet az itt tartózkodás ideje alatt.

Szobaáraink tartalmazzák a félpanziós ellátást. Amennyiben nem veszi igénybe a vacsorát, a szobaár ettől függetlenül változatlan marad.
Cím:
8636 Balatonszemes, Árnyas fasor 1.
Tel.: (84) 361 071
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 48' 38.9" N, 17° 46' 57" E


Megközelítés:
Budapestről/Nagykanizsáról az M7-es autópályán közelíthető meg, balatonőszödi lehajtónál, a 135-ös km-nél.
Vasútállomás a szállodától kb. 600 méterre található, míg a buszmegálló 300 méterre.

Kiemelt elfogadó helyek: