Ópusztaszeri Erdei Vendégházak - Ópusztaszer

Szobáink, apartmanjaink minden igényt kielégítő szállást kínálnak igényes természetességgel, szép, nyugodt környezetben, az erdő szomszédságában. Kényeztesse Wellness Vendégházunkban testét és lelkét egyaránt! Hazavárjuk Ópusztaszerre a Erdei Wellness Vendégházba!

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Ópusztaszer
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ópusztaszeri Erdei Vendégházak - Ópusztaszer SZÉP Kártya
Hazavárjuk Ópusztaszerre a Erdei Wellness Vendégházba! Ha egy tartalmas hétvégi program részeként szeretné meglátogatni az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkot, vagy a szomszédos Csillagösvény labirintusban barangolni, ha szeretne messze kerülni a város zajától és közben értékesen töltve szabadidejét közel kíván kerülni érdekes kirándulási helyszínekhez, attrakciókhoz, emberekhez, ha szeretne friss levegőn, igényes környezetben megszállni, kikapcsolódni, ha szeretné gyermekét hasznos, értékes, természetközeli és hagyományőrző helyi közösségek programjaira benevezni, ezzel figyelmét lekötni, ha kedvére lenne jókat lakmározni a falusi házak portáiról kikerült csodás ételekből és élvezni szeretné a Wellness Vendégházunk szolgáltatás kínálatát (szauna, dézsafürdő, medence), ha kedveli a gyalogtúrákat, szeret kerékpározni, lovagolni, csillagokat vizsgálni vagy csak egyszerűen átadni magát a pihésnek és a kényelemnek, akkor várjuk az Erdei Vendégházakban! Ismerkedjen meg kínálatunkkal, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbbet! Élvezze vidékünk vendégszeretetét!

Az Erdei Wellness Vendégház munkatársai
szauna
jacuzzi
fűthető dézsafürdő
kültéri medencék
masszázs
kandalló
közösségi terek
kártya
csocsó
darts
kültéri játékok
kamerával megfigyelt parkoló
internet
lovaglás
lovaskocsizás
kerékpározás
erdei séták
attrakciók a településen
Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark
Csillagösvény labirintus
10%-os kedvezmény a belépőárakból
Cím:
6767 Ópusztaszer, Erdei Ferenc utca 58-60.
Tel.: (70) 885 5426
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 29' 33" N, 20° 3' 58.6" E


Megközelítés:
Autóval: Budapest felől az M5 autópályán
Vonattal: Budapest - Kistelek vasútállomás: ingyenes transzfert biztosítunk Kistelekről Ópusztaszerre a vonattal érkező vendégeink számára

Kiemelt elfogadó helyek: