Villa Harmónia - Gyula

A Villa harmónia minden szobája, bútorzata kézi munka, és hűen tükrözik a szépség iránt érzett rajongásunkat, melyek az Ön igényeinek és kényelmének figyelembevételével lettek kialakítva. Elsősorban romantikus kikapcsolódáshoz ajánljuk, hiszen ehhez minden rendelkezésre áll.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Wellness
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Villa Harmónia - Gyula SZÉP Kártya
A Villa harmónia minden szobája, bútorzata kézi munka, és hűen tükrözik a szépség iránt érzett rajongásunkat, melyek az Ön igényeinek és kényelmének figyelembevételével lettek kialakítva. A 9 db egyedien berendezett szobánk között nincs két egyforma. Minden szoba klimatizált, fürdőszobás (zuhanykabinnal vagy sarokkáddal felszerelt), hajszárítóval ellátott, és néhány pótágyazható. A földszinten található teljesen felszerelt konyhában ingyenes kávé és tea várja az ide érkező vendégeket. A panzióhoz egy 45m2-es fedett terasz és kert is tartozik, ahol kellemes árnyékos környezetben pihenhet.

A Villa harmóniából a Várfürdő párpercnyi sétával elérhető. Az ellátást nyújtó étterem kb 250 méterre található, valamint 80 méterre van egy pékség. A parkolás az udvarban és az utcán is ingyenes.
Cím:
5700 Gyula, Gábor Áron u 24/a
Tel.: (30) 936 1520
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 45.8" N, 21° 17' 30.3" E


Megközelítés:
A várfürdőtől 300 méterre egy csendes utcában. Az utcában a parkolás díjmentes. Gyulára vonattal is kényelmesen el lehet jutni.

Kiemelt elfogadó helyek: