SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gyula térségében

Kiemelt gyulai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Gyula térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gyula településen:

Békés megyében, a határ közelében található egyik történelmi fürdővárosunk, a hangulatos Gyula. Látnivalókban, természeti értékekben, valamint Gasztronómiai különlegességekben egyaránt gazdag a város. Hiszen ki ne hallott volna a neves és ízletes gyulai kolbászról? Gyulán az év bármely szakában remek programokat találhatunk. A híres fürdő a családok különböző generációi számára biztosít felfrissülést vagy épp ellazulást. A gyulai vár és a várkilátó mellett a múltat bemutató Tanyamúzeum, a Húsipari Történeti Kiállítás és a Rádiómúzeum is sok érdekességet tartogathat a modern kor gyermekei részére. A Postagaléria mellett a Százéves Cukrászda is bőven kínál látni-, és – főleg az utóbbi az édességek rajongóinak örömére – kóstolni valót. A városban járva mindenképpen érdemes felkeresni a gyulai várkertben található, gyönyörű Almásy-kastélyt is. Gyula a gasztroturisták, a magyaros ízek kedvelői számára nagyon jó választás. A városban található plasztikkártya elfogadó helyek kínálatában a vendéglátás, a szállás és a szabadidős programok is nagy számban megtalálhatóak. Nyaralás, kikapcsolódás alatt a sportrajongók is megtalálhatják a számításaikat, a városi sporttelep szolgáltatásainak köszönhetően.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Gyula környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.