Vasmacska KávéZoo - Budapest

A Vasmacska KávéZoo egy állatbarát és emberbarát hely Óbudán, a Fő térnél, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat.

Vendéglátás  >   Kávézó, cukrászda
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Sütemények, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Vasmacska KávéZoo - Budapest SZÉP Kártya
Heti menü, isteni kávé, olasz sütik, fagyi, glutén- és cukormentes finomságok várnak. Ha vegán vagy, keresd a Vegán Macska étlapunkat!

Igen, nálunk laknak állatok! Nyuszik, tengeri malacok, csincsillák, kacagó gerlék, kutyák, Emil, a kaméleon és a többiek. Ha ez nem elég, magaddal hozhatod saját kutyádat is. (Kérjük, asztalfoglalásnál szólj, ha kutyával érkezel.)

Kóstold meg a finom kávénkat, forró csokinkat, teáinkat, de harapnivalók és napi levesünk közül is választhatsz. Hétközben kétfogásos déli menüvel, hétvégén brunch menüvel várunk. Vegán ételekkel is várunk: keresd a Vegán Macska étlapunkat!

Céges megbeszéléséket vagy bulikat, esküvőket és mindenféle más rendezvényt szívesen szervezünk.

Rendszeresen részt veszünk állatvédelmi rendezvényeken és helyt is adunk ilyeneknek. Nyáron állatbarátképző táborokat tartunk gyerekeknek.

A Vasmacska KávéZoo-t 2017-ben és 2019-ben is a budapesti kávézók közül az Év Kutyabarát Helyévé választották a kutyabarat.hu szavazásán!

A kávézó megközelíthető kerekesszékkel és babakocsival, a babákat etetőszékkel és pelenkázóval várjuk.
Cím:
1033 Budapest, Laktanya u. 3.
Tel.: (1) 426 8553
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 32' 31.4" N, 19° 2' 45.2" E


Megközelítés:
A kávézó az Árpád híd budai hídfőjénél található. A HÉV, 1-es villamos, több helyi és vidéki busz Szentlélek téri vagy Flórián téri megállójától pár perc séta. Autósok, figyelem: A Laktanya utca macskaköves részére csak engedéllyel lehet behajtani.

Kiemelt elfogadó helyek: