Éden Lounge Étterem - Veresegyház

Veresegyház szívében egy csodálatos tó partján található éttermünk romantikus környezetben, minden évszakhoz igazodunk téli hónapokban is fantasztikus látvány tárul elénk. Nyáron közvetlenül a tó feletti és a tó partján levő hangulatos teraszon várjunk kedves vendégeinket.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Veresegyház
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Grill ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Éttermünk Veresegyház tópartján a Találkozók útja 11. szám alatt található, belépve egy hangulatos első rész fogadja önöket. Itt megtalálható az ital pult és egy fiú fotó sarok, ahol egy Honda shadow motoron lehet szuper képeket készíteni. A fotó sarok mellett elhaladva megérkezünk nagy termünkben mely vintage hangulatot idéz elő hatalmas virágban pompázó fáinkkal és lágyan pislákoló égősorokkal.

Van két napernyővel védett hangulatos teraszunk, amelyből az egyik közvetlenül a tó felett, a másik pedig a parton található. Éttermünk 200 férő helyes a belső két teremmel és a terasszal együtt. Étlapunkon található hatalmas választék mellett hidegtálakkal, akciós menüvel tudunk önöknek szolgálni. Vasárnaponként svédasztalos ebéddel kedveskedünk önöknek. Eseményeket is vállalunk esküvők, évfordulók, születésnapok, keresztelők és más rendezvényeket is.
Akadálymentes bejutás
A la carte étlap
felszolgálás
rendezvények
esküvő
születésnap
keresztelő
vasárnapi svédasztalos ebéd
szezonálisan grill terasz
Cím:
2112 Veresegyház, Találkozók útja 11.
Tel.: (20) 259 9811
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A veresegyházi vonatállomáson leszállva egyenesen tovább haladva a Szabadság utcán végig sétálva 600 méter után található éttermünk . Autóval több útvonalon is megtudják közelíteni éttermünket. M3-as és a 2/A közekéből is.

Kiemelt elfogadó helyek: