Fehér Fregatt Vendéglő - Gárdony

Étlapunk házias magyar ízvilággal és családias, barátságos hangulattal vár minden kedves idelátogatót. Frissen őrölt kávénk egy jó reggeli ébresztőnek felel meg. Hidegebb napokon teáink széles választéka melegíti a vendégeinket. Nyáron pedig a gyümölcsös limonádéink hűsítik a vendégeinket.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Gárdony
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, A la carte, Felszolgálás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fehér Fregatt Vendéglő - Gárdony SZÉP Kártya
2016 nyarán a Fehér Fregatt Vendéglő ismét megnyitotta kapuit. Vendéglőnk a közismert VVSI alatti kikötő mellett található. Ami akár biciklivel is könnyedén megközelíthető- hála az előtte elhaladó, kiépített kerékpár útnak-, mely körbe öleli az egész Velencei-tavat. Az autóval érkező vendégeink is egyszerűen el tudnak jutni hozzánk, sőt ingyenes parkolóhelyet is találnak a vendéglő előtti és mögötti területen.

A gyermekes családoknak kedvezve etetőszék és játéksarok is kialakításra került, ahol színezőkkel és könyvekkel üthetik el az időt a kisebbek. Ha az étteremben töltött felejthetetlen pillanatokat szeretnék megosztani barátaikkal, családtagjaival az ingyenes Wifi szolgáltatás lehetővé teszi ezt.
étel
ital
Cím:
2484 Gárdony, Chernel István utca 43/A
Tel.: (20) 982 8977
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval Chernel István utca felől illetve Tópart utca felőli parkolókban. Vonattal Gárdony megállótól 800m-re Székesfehérvár felől.

Kiemelt elfogadó helyek: