SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gárdony térségében

Kiemelt gárdonyi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Gárdony térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gárdony településen:

A Közép-Dunántúlon elhelyezkedő Velencei-tó fővárosa Gárdony. Három fő részből áll a Fejér megye középső részén épült település. A gárdonyi kereskedelmi, szolgáltató jellegű rész mellett Agárd, mint a tó legnépszerűbb és legrégibb üdülőhelye, valamint a falusi hangulatot árasztó Dinnyés településrész adja a város egészét. Az agárdi városrész minden korosztály számára kedvelt üdülőközpont. A Gyógy- és termálfürdő a város egyik fő vonzereje. A fürdő közelében található az Agárdi Pálinkafőzde, ahol ízletes gyümölcspárlatok készülnek. A borok kedvelőit a Velencei-tavi Borút agárdi pincesora várja.
A környék legjelentősebb szabadidős programja a már 30 esztendős múlttal rendelkező Agárdi Pop Strand. Plasztikkártya elfogadó helyek Gárdonyban és Agárdon is számos helyen várják a pihenni vágyókat. A helyi látnivalók között található a Gárdonyi Géza Emlékház, valamint az egri vár mintájára készített rönkvár. Az agárdi tematikus sétány végigvezet a városon, bemutatva a település nevezetességeit. A túrázást kedvelőket több túraútvonal, gyalogos és kerékpáros lehetőségek, valamint a Gárdonyi strand várja. A mezőföldi Gárdony két hajóállomással is büszkélkedhet, a Velencei-tó hajón is bejárható.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Gárdony környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.