Türkiz Apartman - Harkány

Amennyiben nyugodt pihenésre vágyik itt megtalálja. Rendkívül csendes hely. Kontaktmentes, csak a parkolóban találkozhat személyesen ott lakóval. Akik magányra vágynak azoknak ideális szálláshely. Az utcában jó hosszú sétát is lehet tenni, akár kerékpározni is lehet.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Harkány
Jellemzők: Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Türkiz Apartman - Harkány SZÉP Kártya
Gyógyfürdőtől 5 perc sétával elérhető csendes helyen egy társasház földszinti különbejáratú lakása. Belső helyiség mely egy légtérben levő szoba és konyha, klimatizált, plussz elektromos fűtés. Innét nyílik a fürdőszoba, zuhanytálcás, wc is ebben a helyiségben van. Tisztítószereket is tartok itt. Törölköző, hajszárító, kézmosó, fertőtlenítőszerekkel ellátott. Konyha alapfelszereltségű, főzési lehetőség indukciós lap. Mikro, kávéfőző, hűtőszekrény, vízforraló is van. A fekhely francia ágy 160x200 méret, kényelmes matraccal. Ágyneműt is biztosítok, a párna memoriahabos félpárna. Jól sötétítő függöny biztosítja a jó alvást. Ágyneműim pamutanyagúak ,tisztításukat saját magam oldom meg. Dohányzás csak a kiülős teraszon lehet. Ez zárt, szúnyoghálóval el van látva. 150 cm hoszzú asztal két székkel és egy kétszemélyes pad szolgálja a pihenést. Itt akár főzőcskézni is lehet, a mobil indukciós lappal. 2018 óta üzemeltetem ezt a lakást, eddig minden vendégem elégedetten távozott.
Cím:
7815 Harkány, Járó.J. u. 1/1 fszt.4.
Tel.: (70) 386 4697
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
45° 51' 27.7" N, 18° 14' 29.4" E


Megközelítés:
Autóval könnyen megtalálható, ha követik a Thermál Hotel jelzést

Ha busszal érkeznének, a buszmegállótól a gyógyfürdő felé kell indulni, és egyenesen tovább a fürdőtől, a rendőrség előtt ami akkor jobb kéz felől van, balra a Dráva Hotel, tovább egyenesen, a camping mellett elkanyarodik jobbra az út, tovább egyenesen,aztán balra, és utána balról az 1. társasházban található.

Kiemelt elfogadó helyek: