Balatoni Présházikó - Szőlősgyörök

A hely mindig feltölt: a csodálatos panoráma, a badacsonyi kilátás, a hatalmas csönd és nyugalom, a természet közelsége, a fák illata, bor mámora… Mindezt az élményt adja a kis présházunk a szőlőültetvények között. Itt valóban csak Te/Ti vagytok. Na és persze a Balaton.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Szőlősgyörök
Jellemzők: Falusi turizmus, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Balatoni Présházikó - Szőlősgyörök SZÉP Kártya
Bízunk benne, illetve szinte biztosak vagyunk abban, hogy Ti is legalább annyira fogjátok élvezni az itt töltött időt, mint mi a nyaraló építését, szépítését!

Kisházunk maximum 4-6 fő részére biztosít kényelmes pihenést, kikapcsolódást. A teraszról belépve a házikóba, egy légtérben található a konyha és a nappali, ahol a kihúzható kanapén két személy tud aludni. A két hálórészes galérián egy-egy franciaágy található.

Az épület aljában helyezkedik el a borospince és a fürdőszoba, wc-vel és zuhanyzóval (mindkét helység kívülről közelíthető meg). A kisház felfűtését fa tüzelésű kályha biztosítja.

​A hatalmas és gyönyörű cseresznyefa ad árnyékot a terasznak. A kertben bográcsozó, sütögetős sziget is kialakításra került, illetve a kert végében egy Badacsonyra panorámás kiülő és fűthető dézsafürdő várja a vendégeket.

Kívánjuk és reméljük,hogy minden kedves vendégünk jól érzi majd magát Nálunk és feltöltődve tér haza!
Szállás
Ingyenes Parkolás
Dézsafürdő
Konyha
Bogrács
Sütögetés
Kandalló
Cím:
8692 Szőlősgyörök, Banyászó hegy
Tel.: (70) 552 0846
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Kisházikó az autópályáról lekanyarodva, Balatonboglár mögött, Balatontól 7 km-re, Szőlősgyörök Banyászó hegyén 4500 négyzetméter nagyságú telken terül el. Az utcából a bicikli út közvetlenül a Balaton partra vezet, mindössze 7 km.

Kiemelt elfogadó helyek: