Galamboki Rönk Vendégház - Galambok

Önálló rönkház a tónál. Lassuljon le pár napra és élvezze a szeretteivel és barátaival eltöltött minőségi idő minden percét. Élmények, életstílus, a béke és nyugalom szigete. Csodás tóranéző kilátás. Hozza magával kedvenceit is a nyaralásra. Foglalja le élményeit a Galamboki Rönk Vendégházban!

Szállás  >   Vendégház
  >  Zala  >  Galambok
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Galamboki Rönk Vendégház - Galambok SZÉP Kártya
Gondolt már arra, milyen jó volna egy erdőszéli rönkházban pihenni? Ahol az éjszakát egy különleges, fából készült, romantikus, mégis minden komforttal felszerelt házikóban töltheti. Reggel a város morajló zaja helyett madárcsicsergésre ébredhet, és tiszta levegőt szívhat. Mindeközben csodálatos, békés táj veszi körül, mely segít feledtetni a mindennapok gondjait. A Vendégház teraszára kiülve gyönyörködhet a csodálatos panorámában és naplementében.

Mindezt akár egy kellemes kerti grillezés, sütögetés, borozgatás közepette csak egymásra figyelve és sokat nevetve. Jöjjön el hozzánk a Galamboki Rönk Vendégházba, ahol az eddig álomnak hitt csodát most átélheti.

Lassuljanak le pár napra és élvezzék a szeretteikkel és barátaikkal eltöltött minőségi idő minden percét. Élmények, életstílus, a béke és nyugalom szigete, itt minden adott a tökéletes testi-lelki felfrissüléshez. Legyen vendégünk igényesen kialakított, erdélyi stílusú rönkházunkban! Várjuk nagyon sok szeretettel!
wifi
légkondicionálás
2db felnőtt kerékpár
parkoló
nagy zárt füves udvar
kerti kiülő
kerti sütő
grill
bográcsozás
napozóágyak
szolár zuhany
horgászat
játszótér hintaággyal
hinta
csúszda
homokozó
trambulin
baba eszközök
kiságy
pelenkázó
babakád+állvány
bébiőr
fellépő
bili
wc szűkítő
etetőszék
babajátékok
társasjátékok
kerti játékok
focikapuk
labdák
tollas
frizbi
mesekönyvek
rajzlap
színezők
állatbarát szálláshely
állatbarát csomag
etető tálak
itató tálak
pléd
itató kulacs sétához
snack
játék
kutyapiszok zacskó
Cím:
8754 Galambok, Halastó hrsz.825/3.
Tel.: (20) 669 3959
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Budapest irányából: Az M7-es autópályán a zalakomári elágazásig, majd tovább Nagykanizsa felé a 7-es számú főúton a galamboki elágazásig kell haladni. Az elágazónál jobbra fordulni Zalakaros felé, a templomnál balra kell fordulni, utána az éles kanyarban Csapi felé jobbra kell fordulni a Dózsa György utca felé és onnan kb. 1 km-re, a Halászcsárda után még kb. 200 méterre jobb oldalon a Harcsa utca mellett kell felmenni a kavicsos emelkedőn a rönkház reklámtábla mellett.

Kiemelt elfogadó helyek: