SZÉP Kártya elfogadóhelyek Harkány térségében

Kiemelt harkányi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Harkány térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Harkány településen:

Baranya megye déli részén, a Villányi hegység lábánál terül el Harkány, a hangulatos mediterrán klímájú fürdőváros. A Dél-Dunántúl települését a Reumások Mekkájaként is emlegetik. A gyógyvíz kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő megkapta az országos kiemelt minősítést. A város katolikus temploma és a hozzá tartozó templomkert ad otthont a tűzzománcból készített stációknak, melyek jelentős személyeket és eseményeket mutatnak be. A harkányi ősparkban lehet megtekinteni a Zsolnay-kerámiából készült díszkutat, a Harka-kutat. A nappali fényben is gyönyörű kút esti díszkivilágításban még hangulatosabb. Kellemes sétát lehet tenni a Zsigmondy sétányon, mely átível az ősparkon. A parkban a díszkút mellett további képzőművészeti alkotásokat lehet megtekinteni. A művészet rajongóit a Harkányban megtalálható Futó László Pál Múzeum is várja, ahol kortárs művészek kiállításait, és többdimenziós látványosságokat is megcsodálhatunk. Harkány polgármesteri hivatala előtt kapott helyet a millenniumi országalma emlékmű, melyet festmények díszítenek. Harkányban is találkozhatunk a plasztikkártya elfogadó helyek színvonalas szolgáltatásaival, érdemes magunknál tartani a plasztikot.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Harkány környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.