Tudományos Stand Up - Szentendre

Tudományos Stand Up! Tudományos, üzleti előadások "Stand Up" stílusban! Érdekel a közélet, Mérő László legjobb előadásai, Kürti Sándor - Kürt Zrt. - humora, Bojár Gábor - Graphisoft - találékonysága? Akkor jó helyen jársz! Helyszíni és online előadások a "legnagyobbaktól" humorosan!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szentendre
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Kulturális szolgáltatás, Ismeretszerzés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Tudományos Stand Up - Szentendre SZÉP Kártya
A Tudományos Stand Up (TSU) célja, hogy a kiemelkedő hazai gondolkodóink elveit, kutatásait megismerhess a nagyközönség is: közérthetően és szellemesen.
Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgokkal is foglalkozzunk, amelyek nem létfontosságúak" – mondta professzor dr. Mérő László, világhírű magyar matematikus, író, pszichológus, majd hozzátette: alapja a játékelmélet és a biológiai működésünk közötti fennálló bonyolult kapcsolat, amely szerint, szervezetünk számára nagyon is szükséges, hogy olyan tevékenységeket végezzünk, amelyek kikapcsolnak és szórakoztatnak." A Tudományos Stand Up (TSU) pedig pont ilyen. Kikapcsol és szórakoztat. Tudományosan és igényesen.

A TSU előadásaival számos helyszínen találkozhatunk Budapesten és vidéken. Ahol a közönség megismerkedhet a hazai gondolkodók elveivel, kutatásaival, mindezt pedig közérthetően és humorral ötvözve.

Erről győződhetünk meg a TSU előadóinak segítségével: Bojár Gábor saját bevallása szerint például majdnem egy pelenka-mosodával indította el hazai vállalkozásai sikerét. Kürti Sándort az év menedzserét, pedig először egész egyszerűen le-hülyézte az a kanadai szuper-mentor, aki a két állam közötti nemzetközi megállapodás keretében érkezett Magyarországra. Gerendai Károlyék pedig mindennap egy telefonfülkét hívtak fel, hogy el tudják indítani az ikonikus Sziget Fesztivált. Előadók, akik rajtuk kívül még megosztják tudományos gondolataikat és kutatásaikat: Mérő László, Mihályi Péter, Pogátsa Zoltán, Szendi Gábor, Unoka Zsolt. A Tudományos Stand Up előadásai elérhetők: www.tsu.hu honlapon keresztül, valamint a népszerű közösségi média platformokon: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, TikTok. Jegyek és bérletek vásárolhatok a www.tudomanyosstandup.hu/eloadasok oldalon keresztül. Az online műsorok azonnal indíthatók, a bérletekben szereplő előadások pedig 90 napig visszanézhetők.
Cím:
2000 Szentendre, Tölgyfa köz 4.
Tel.: (20) 384 0062
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 36.8" N, 19° 4' 30.4" E


Megközelítés:
Helyszíni rendezvényeink az ország több pontján elérhetőek. Online rendezvényeink azonnal elérhetőek!

Kiemelt elfogadó helyek: