SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szentendre térségében

Kiemelt szentendrei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szentendre térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szentendre településen:

A Dunakanyar ékszerdobozának is hívják, de a Művészetek városa is méltó elnevezés erre a Pest megyében található városra. Szentendre a múzeumok városa is, hiszen a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Skanzen mellett még sok más múzeum gyűjteményével várja az ide látogatókat. Kedvelt turisztikai célpont a város a fiatalok és idősebbek, aktív programokat és üdítő pihenést kedvelők számára egyaránt. Ez a látnivalókban gazdag, Duna-parti kisváros remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak. A szentendrei főtéren éttermek, galériák és ajándékboltok várják a látogatókat, több helyen találhatók plasztikkártya elfogadó helyek. Az egyik főtéri étterem tetején különleges látványosság a Mikrocsodák Múzeuma, gombostűfej méretű sakkmérkőzéssel, almamagra festett festményekkel, kristálycukor szemcséjén látható piramissal. Az édesszájúak a Szamos Marcipán Múzeum vagy a Dobos Édesség Gasztro- és Italmúzeum kínálatát is megcsodálhatják, és meg is kóstolhatják az egyes ínyencségeket. Múzeumok között Szentendrén hatalmas a választék. Itt található a Tömegközlekedési Múzeum, amely a HÉV végállomáson, a régi kocsiszínben kapott helyet. Szentendre nevezetességei mellett itt található a Közép-Magyarországon, sőt országos szinten egyedülálló Korközpont, mely az 50 év felettiek számára kínál programokat, tanfolyamokat, tanácsadást a szellemi frissességük, aktivitásuk megőrzése érdekében.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szentendre környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.