Testegyensúly Terápia - Érd

Kezeléseim során mozgás- és masszázsterápiával, valamint manuális kezelésekkel segítek a hát-, nyak-, váll-, és derékpanaszok enyhítésében, megszüntetésében. A mozgásterápiában speciális gyakorlatokkal bírjuk rá a testet a normál működésének,és ezáltal egy fájdalommentes életvitel helyreállítására.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Érd
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Testegyensúly Terápia - Érd SZÉP Kártya
Kiss Dóra vagyok. Civil szakmámat tekintve közgazdász, amiből 8 év után a fitnesz világában sodort az élet. Itt a fő profilom a gerincproblémával élők edzése lett. Mivel jómagam is érintett vagyok, így a tudatos edzés, a gerinc prevenció első számú helyet kapott a munkám során is. Gerinctorna és jóga óráim mellett a személyi edzéseket is ennek fényében építettem fel. Innen mentem 2016-ban szülési szabadságra. A kisebbik fiam születése után egy véletlen útján botlottam egy masszázs tanfolyam hirdetésébe. Ha lehet így mondani, a rendszer hamar beszippantott. Egymást követik a továbbképzések a mai napig. És bár azt hittem, a „gerinces” vonallal szakítottam,a sors újra visszairányított,csak most egy kicsit másik oldalról megközelítve ezt a témát.

Kezeléseim során mozgás- és masszázsterápiával, valamint manuális kezelésekkel segítek a hát-, nyak-, váll-,és derékpanaszok enyhítésében, megszüntetésében. A mozgásterápiában (Intelligens torna) saját testsúllyal és kis eszközökkel végzendő gyakorlatokkal bírjuk rá a testet a normál működésének,és ezáltal egy fájdalommentes életvitel helyreállítására. Ezeket segítik és támogatják a különböző manuális- és masszázskezelések. A svéd masszázsfogások mellett a köpölyözés, a thai masszázs finom kimozgatásos és a trigger terápia technikáit is alkalmazom. A manuális részt jelenleg a fasciális szemléletű idegmobilizációval kéz a kézben járó MaNeFa technika képviseli.

Első alkalommal minden esetben állapotfelmérést végzek, amiben az egészségügyi állapotról szóló kérdőív átbeszélése mellett fizikai vizsgálatot is végzek a gerincen,a főbb ízületeken, és izmokon, illetve szükség esetén (ha panasszal érkezel) egy komplex felmérést végzek (Mozgásos Testelemzés),amiben egyszerű mozgásos teszteket is végre kell hajtani. Ezután kerül sor a terápia menetének felállítására, átbeszélésre, természetesen veled egyeztetve. A felmérések fontosságát jelzi,hogy így a kezeléseimet teljesen személyre szabottan tudom végezni a későbbiekben is.
Cím:
2030 Érd, Faműves utca 12.
Tel.: (20) 624 2055
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 25' 8.1" N, 18° 52' 49.4" E


Megközelítés:
Autóval. Parkolás díjmentesen a ház előtt. Cím: Waze navigációval Faműves utca 12. Minden mással Sóskúti út 124., utána jobbra be a föld úton kb. 300 m (sárga családi ház).

Kiemelt elfogadó helyek: