SZÉP Kártya elfogadóhelyek Érd térségében

Kiemelt érdi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Érd térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Érd településen:

Pest megyei, Duna-parti település Érd, melyet a virágzó kertvárosnak is neveznek. Közép-Magyarország régiójában található. Nevezetességei között meg kell említeni gyógy- és termálfürdőjét, mely hangulatos környezetben várja a regenerálódni, gyógyulni, pihenni vágyókat. Az Érdi-magaspart különleges panorámával, míg a Kakukk-hegy egyedülálló löszerdő-gyep mozaikkal kápráztatja el a túrázókat. Az Alsó utcában harangjáték is hallható. 12 harangja 45 dallammal szórakoztatja az ide látogatót. A település központjában áll a Magyar Földrajzi Múzeum épülete. Amikor Érden járunk, érdemes felkeresni a város legrégebbi, a 15. századból való gótikus építményének romjait. A Kutyavár a legendák szerint Hunyadi Mátyás vadászkutyáinak készült. A Parkváros legszebb része a Fundoklia-völgy. Ez a környék védett növény- és állatfajok élőhelye. A város és környékének felfedezése, az érdi termálfürdő jótékony hatású gyógyvize mind hozzájárul ahhoz, hogy ezen a Budapest-közeli településen kellemesen kikapcsolódhassunk. Az aktív pihenést kedvelők számára kerékpáros túrák és gyalogtúrák mellett horgászási lehetőség is kínálkozik. A plasztikkártya elfogadó helyek Érd településen is többféle felhasználási lehetőséget kínálnak a kártyabirtokosoknak.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Érd környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.