Tátra Sóbarlang - Budapest

A lézerrel szabályozott száraz sóterápia természetesen, mellékhatás mentesen enyhíti az allergia, asztma, COPD, ekcema a KRUPP és a felsőlégúti betegségek, nátha, influenza, arcüreggyulladás tüneteit. Kiegészítő kezelést és az egészségmegőrzés új, bizonyítottan hatékony megoldását kínáljuk önnek.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tátra Sóbarlang - Budapest SZÉP Kártya
„A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium támogatja a száraz sóterápia kiegészítő eljárásként történő alkalmazását krónikus alsó légúti betegségek kezelésében.” Dr. Böszörményi Nagy György, elnök, Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium

A Tátra Sóbarlang által alkalmazott, az országban egyedülálló lézerrel szabályozott száraz sóterápia hatékonyságáról több mint 4000 páciensen számos intézményben végzett vizsgálat alapján azt mondhatjuk, hogy a légúti megbetegedések kiegészítő terápiájában rendkívül hatékony. Asztma, COPD esetén a páciensek klinikai tünetei a betegek 82 %-ánál javulást mutattak. Az allergia esetében a javulás mértéke a 74 % volt. A Tátra Sóbarlang száraz sóaerozollal dúsított levegője úgy hat a tüdőre, mint egy megfelelően kiválasztott fogkefe a fogunkra, ami hatékonyan és biztonságosan tisztítja meg a tüdőt az ott lerakódott szennyeződésektől, hulladék anyagoktól, allergénektől és a felesleges nyálkától.

A sóterápia ezen mechanizmusa javítja a mikrocirkulációt, egyesíti az antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatások előnyeit, és csökkenti a vizenyős duzzanatokat, mindezzel támogatja a megfelelő légzést ezzel pedig a sejtek oxigénellátását.

A só gyógyító erejének használata évezredes hagyományra tekint vissza.
Cím:
1136 Budapest, Tátra utca 31.
Tel.: (1) 788 6676
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 1.8" N, 19° 3' 12.3" E


Megközelítés:
Budapest XIII. kerülete bármilyen közlekedési eszközzel jól megközelíthető. Autóval történő érkezéskor arra kell számítani, hogy parkolási díjat kell fizetni.

Kiemelt elfogadó helyek: