Szent György Apartman - Eger

Eger legszebb panorámás utcájában, van az apartman. A várhoz 3-4 percre, a Dobó térhez 10 percre fekszik. 3 perc távolságra kis bolt és egy kiváló pizzázó található. Jó kiindulópont Szilvásvárad, Noszvaj, Bükkszék irányba. Túrázóknak városnézőknek, családoknak kiváló.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szent György Apartman - Eger SZÉP Kártya
Az apartman 4+1 személyes. Két szoba, nappali, étkező, kis konyha és fürdőszoba várja a vendégeket. A tetőtérben légkondicionáló található. Az apartmanban van hűtő, mikró, két karikás villanyrezsó, és mindenféle konyhai felszerelés. A fürdőszobában tusoló áll a vendégek rendelkezésére.

TV és internethasználat van. Az apartman a belvárosban helyezkedik el, de mégis nagyon közel a várhoz, a Gárdonyi házhoz, és jó kiindulóhely a túrázóknak, Szilvásváradra , Noszvajra vagy a környező kirándulóhelyekre kirándulóknak. Közelben van egy lovastanya a lovagolni vágyóknak, vagy csak azoknak akik megnéznék az állatokat.

Ha nincs autó,akkor busszal, vagy vonattal közelíthetők meg az említett kirándulóhelyek.

Az apartman tiszta, rendezett kis kerttel, és odafigyelünk a higiéniára. Várjuk kedves vendégeinket!
Cím:
3300 Eger, Bérc utca 18.
Tel.: (70) 626 8515
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 27" N, 20° 22' 42.8" E


Megközelítés:
Egerbe autóval, vonattal, vagy autóbusszal tudnak érkezni. Vonatközlekedésnél lehetőség van arra, hogy Eger Várállomásig hozza Önöket a vasút. Innen néhány perc az apartman. Egyébként taxival, vagy helyi járatú buszokkal is megközelíthető. Ha busszal érkeznek akkor szintén lehetőség van taxival jönni, vagy helyi járatú busszal (7-es busz)

Kiemelt elfogadó helyek: