SZÉP Kártya elfogadóhelyek Eger térségében

Kiemelt egeri (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Eger térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Eger településen:

A Bükk hegység dél-nyugati lábánál található Eger, mely központja Észak-Magyarország egyik történelmi borvidékének. Heves megye székhelyeként a város jelentős szerepet tölt be. Történelme, nevezetességei miatt a turisták kedvenc úti célja. Kihagyhatatlan program az Egri vár bejárása, de érdemes végig sétálni az egykori érseki pincerendszeren is, amely az Érseki Palota mögött terül el, a város alatt. Sok különleges épület várja a látogatókat Egerben, így célszerű felvenni a látnivalók listájára a Csillagászati múzeumot, a Vármúzeum különleges gyűjteményét, a Tűzoltó Múzeumot, vagy a Minorita templomot. Eger ad otthont a Palóc Népművészeti kiállításnak is, és a Fazola-kapu is különleges esztétikai élményt nyújt. A bazilika épülete, a főszékesegyház Magyarország harmadik legnagyobb templomaként van számon tartva. A városban található Minaret ritka látványosságnak számít az országban, de egész Európában is. A nevezetességeket bejárva, szomjunkat többek közt a híres Szépasszony-völgyben olthatjuk. Az egri pincerendszer a város határában várja a szomjazó turistákat. A pincék ideális helyet biztosítanak a bor érlelődésének, nemesedésének, és a kiváló hírnévvel bíró Egri Bikavérnek.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Eger környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.