Éden Panzió - Eger

Képzelje el, hogy nyugodt, csendes, családias környezetben, egy mediterrán hangulatot idéző, 10 szobás, árkádos épületben tölti a pihenését, ahol minden szobához tartozik egy teraszrész, asztallal, székekkel. Mindezek mellett a város bővelkedik boros, zenei, gasztronómiai és kulturális programokban.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Éden Panzió - Eger SZÉP Kártya
A panzió 1995-ben épült, a város barokkos hangulatát idéző stílusban, kifejezetten arra a célra, hogy szállásszolgáltatást nyújtsunk az Egerbe látogató kedves pihenni vágyók számára. Kezdetben Utazási Irodákkal, ma már inkább egyénileg utazó vendégekkel találkozunk. Családunk 40 éves vendéglátói tapasztalattal igyekszik kielégíteni a családokat, időseket, fiatalokat, csoportokat és üzleti céllal városunkba látogató embereket. Egyedi igényeket is módunkban áll figyelembe venni( vegetáriánus, lisztérzékeny, tejérzékeny reggeli). A belváros közelsége lehetővé teszi, hogy gyalogosan bejárhassák Eger város főbb nevezetességeit. Egész évben működik a programajánlás, faliújság formájában, itt a túrázók, zenei, gasztronómiai, kulturális programok iránt érdeklődők is megtalálják a kellemes kikapcsolódási lehetőségeket. Várjuk vendégeinket szeretettel a 2014-es év Turisztikai Városába, Egerbe, ezen belül, az Éden Panzióba!
Ingyenes parkolás
kerti sütő
napozó terasz és wifi-s internet használat
3 szobában légkondicionáló
kedvezményes belépők az egri Termál és Török Fürdőbe valamint a várba
félpanziós ellátás egy hangulatos étteremben a kis Dobó téren.
Cím:
3300 Eger, Servita út 56.
Tel.: (36) 310 078
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 28.8" N, 20° 22' 36" E


Megközelítés:
Budapest felől a 25-ös számú főúton a Viaduktig kell haladni, előtte jobbra lesz egy letérő, itt kell jobbra letérni a 25-ösről, ezen egyenesen végighajtani, a legvégén jobbra tartani. Ez után csak egyenesen haladni a Minaretig, előtte elhaladva 2 x balra kanyarodva már a Servita utcában találják magukat. Kb. 150 m után, jobb oldalon találják az Éden Panziót.

Kiemelt elfogadó helyek: