Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak - Szilvásvárad

A meseszép Szilvásvárad a Bükk-hegységben, az ország egyik legkedveltebb kirándulóhelye. A túrázni, pihenni vágyók paradicsoma. A Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak egy erdőszéli, tisztáson, négycsillagos élményekkel várja Vendégeit!

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Szilvásvárad
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak - Szilvásvárad SZÉP Kártya
A Szalajka Liget Hotel**** Superior és Apartmanházak erdőszéli tisztáson, négycsillagos kényeztetéssel, kényelemmel és élményekkel, a meseszép Szalajka Völgy bejáratától 5 perc sétára található.

A szálloda a vidéki hotelekhez képest meglehetősen nagy és tágas, ami nagyban szolgálja a Vendégek kényelmét. A központi épületben 27 db kétágyas szoba, 4 családi szoba és egy VIP Apartman található. A szálloda főépülete előtt sorakoznak az apartmanházak, melyek 4 vagy 6 fő elhelyezésére alkalmasak, amerikai konyhás nappalival, kandallóval és hatalmas terasszal rendelkeznek. Hangulatában, berendezésében a meghittség, családiasság és a nyugalom érződik, amit a használt természetes színek kiválóan alátámasztanak. Mindezen érzések mellett, leírhatatlan az a látvány, ami akkor tárul elénk, amikor a házakhoz tartozó teraszról a távolba nézünk: nappal a gyönyörű Bükk vonulatai dobogtatják meg az ember szívét, este pedig a naplemente az, mely elvarázsol. E csodálatos környezetben a wellness rész finn szaunával, erdei szaunaházzal, gőzkabinnal, sókamrával, aromakabinnal és téliesített külső medencével, fallabdapályával, számos masszázs variációkkal teszi teljessé a kikapcsolódást. Az aktív pihenés szerelmeseit gyalogos, kerékpáros és lovas-szános túrák, kalandélmények,a gyermekeket játszótér, játszószoba, bébimedence várja.

Gasztronómiai élményeket elsősorban a hazai ízek világából nyújtanak a szálloda konyhamesterei, felhasználva a Bükkben található értékes alapanyagokat: vadakat, gombákat, gyümölcsöket, fűszernövényeket és nem utolsó sorban a pisztrángot. A szálloda szomszédságában a Szalajka Relax Park - 250 fős rendezvény- kemencés grill terasszal - egy 60 fős rendezvényteremmel, 8 fős szaunaházzal, multifunkciós sportpályával (tenisz, foci, kézilabda, röplabda), 9 lyukú mini-golf pályával, 16 fős erdei panoráma szaunaházzal, merülő medencével, 15 fős panoráma jakuzzival az aktív pihenést szolgálja. Határtalan szilvásváradi szeretettel várjuk!
Cím:
3348 Szilvásvárad, Park u. 25/a.
Tel.: 36/564-300
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 6' 4.8" N, 20° 23' 33.8" E


Megközelítés:
Autóval: Budapesttől 150 km-re helyezkedünk el. M3-as autópályán Eger városáig majd Egerben a 25-ös számú útvonal vezet ki a Szilvásváradi útra

Autóbusszal: közvetlen buszjárat a Népligetből Budapesttől Szilvásváradig, vagy átszállással Eger városán keresztül.

Vonattal: a Keleti, illetve Nyugati pályaudvartól Eger városáig majd átszállással Szilvásváradra A busz- és a vasúti pályaudvartól kérésükre transzfert biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: