Sport Family - Dunaharaszti

Sportolsz, vagy ruhatárad szeretnéd felújítani? Folyamatos akciók mellett törzsvásárlói kártyáddal növelheted kedvezményeid. Látogass el hozzánk! Várunk hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombaton 9-13 óráig. Ne felejts otthon Szép Kártyád! Amit megtalálsz sport és szabadidő ruházatot, kiegészítőket, táskákat.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunaharaszti
Jellemzők: Családoknak
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Sport Family - Dunaharaszti SZÉP Kártya
Üzletünk 2014 óta megtalálható Dunaharasztiban. A Némedi útról költöztünk a Fő útra hév megállóhoz közeli Fő út 70 szám alá. Bővült termék palettánk is. Már kapható nálunk papucs és napszemüveg. Továbbra is megtaláljátok az edzésekhez hűsítő, bemelegítő krémeket, folyékony por alapú magnéziákat. Tenyér pad teniszezéshez, pinponghoz, footballhoz eszközöket felszereléseket. Kizárólag új és eredeti termékeket forgalmazunk. Főbb márkáink: Adidas, Hollister, Puma, Speedo, Adler, de sok más márka is megtalálható...!
Cím:
2330 Dunaharaszti, Fő út 70.
Tel.: (30) 878 5235
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 21' 38.7" N, 19° 5' 14.6" E


Megközelítés:
Megközelíthető autóval 510 úton Soroksár felé haladva.Ráckevei hévvel dunaharaszti külső megállótól 2 percre gyalog.Helyi járattal mely a Tesco és a hév állomás között közlekedik.Vonattal mely megáll dunaharasztiban,vonattól gyalogosan 15 perc séta de a helyi járatra is van lehetőség.

Kiemelt elfogadó helyek: