Soleil Apartman - Szeged

Szegeden, a pezsgő belváros szívében található szálláshelyünk és a'la carte éttermünk, 16 db lakóegységgel, közöttük javarészt kétágyas, galériás szobákkal és 1 db lakosztállyal. Karnyújtásnyira találhatók a napfény városának kulturális, gasztronómiai és turisztikai attrakciói.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Soleil Apartman - Szeged SZÉP Kártya
Szálláshelyünk már az 1800-as években is vendégfogadóként üzemelt. Az épület felújításakor az eredeti állapot került visszaállításra, hogy a várostörténeti értékeket megőrizhessük. 16 db lakóegységgel rendelkezünk. Standard szobáink galériás kialakításúak. A standard kétágyas szoba alapterülete 18m2, a fürdőszoba felett került kialakításra a hálótér. A nagyméretű, komfortos ágyak kérésre össze is tolhatók. A standard háromágyas szobánkban a földszinten is elhelyezésre került egy teljes értékű ágy. A fürdőszoba mozgáskönnyített kialakítású, padlóba süllyesztett zuhanyozóval, lehajtható ülőkével, kapaszkodós toalettel és kerekesszékből is könnyedén használható mosdókagylóval. A szoba közvetlenül a lift mellett található. Standard négyágyas szobánk földszinti részén egy franciaágy, a galérián kettő darab egyszemélyes ágy található. Lakosztályunk alapterülete 125 m2, egy polgári lakás elrendezésével. A berendezésnél rendkívül nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi anyagok használatára, amely az otthonosság hangulatát hivatott erősíteni. Épületünkben található éttermünk, a Bistorant. Szállóvendégeink számára reggelit, ebédet és vacsorát is biztosítunk igény szerint, ezen kívül a'la carte kínálatunkból is kedvezménnyel fogyaszthatnak. Szobaszerviz szolgáltatásunk díjmentesen vehető igénybe. Éttermünk és szálláshelyünk vállalja üzleti, családi rendezvények lebonyolítását, igény szerint teljes cateringgel, de kizárólag rendezvényhelyszínként is rendelkezésre állunk. Három, különböző adottságokkal bíró rendezvényteremmel rendelkezünk. Üzleti tárgyalások számára ajánljuk VIP-termünket(10 fő) és Üvegportálos különtermünket (20 fő), Konferenciák számára ajánljuk Rendezvénytermünket (50fő). Éttermünk különálló helyiségében, a Borétteremben családi vagy üzleti reggelik, ebédek és vacsorák elszeparált lebonyolítására is van lehetőség.
Cím:
6720 Szeged, Kelemen László utca 7.
Tel.: (70) 310 2435
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 15' 5.6" N, 20° 8' 55" E


Megközelítés:
Autóval Budapest felől az M5 autópályán haladva, Szeged Centrum irányt kitűzve, a Victor Hugo utcán javasoljuk a parkolást. Vonattal Szeged Nagyállomástól 1-es villamossal, a Somogyi utca megállóhelyig szükséges utazni. Szeged Autóbuszpályaudvartól 5,9,19 trolibusszal Széchenyi tér megállóig szükséges utazni. Az említett megállóktól gyalogosan 3 percre található Apartmanházunk.

Kiemelt elfogadó helyek: