SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szeged térségében

Kiemelt szegedi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szeged térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szeged településen:

Engedje, hogy magával ragadja Önt is a napfény városának hangulata! Szeged télen-nyáron ideális helyszín a kikapcsolódásra, túrázásra. Csongrád megye hangulatos megyeszékhelye, mely egyben a Dél-Alföld legnagyobb városa is, látnivalókban és plasztikkártya elfogadó helyek tekintetében egyaránt gazdag. Vendégházak, hotelek és apartmanok, valamint gyógy- és wellness szálloda is található a szálláshelyek bőséges kínálatában. Szeged egyik jellegzetessége a Dóm tér és környéke. A téren kapott helyet az országban egyedülálló látványosság, a zenélő óra. Ha lemaradnánk az órajátékról, a környékbeli éttermek, cukrászdák és sörözők étlapját böngészve csillapíthatjuk éhségünket-szomjunkat. Szegeden a szabadidős programok keretében érdemes lesétálni a Tisza-partra, felkeresni a Füvészkertet, de a Fekete ház, a Móra Ferenc Múzeum, a gyönyörű Reök-palota és a Szent István téri víztorony is turistacsalogató látványosság. Nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt a műjégpálya és a sportuszoda is, de nagyon népszerűek a Szegedi Szabadtéri Játékok rendezvényei is. A város fürdője, a gyógy-, élmény- és termálfürdő is évszaktól függetlenül tökéletes kikapcsolódást biztosít a család minden generációjának.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szeged környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.