Silver Apartman - Balatonfüred

Közvetlen a Balaton parton található, amely Balatonfüred sétányának is számít. A lakásoknak fantasztikus panorámája van. Minden apartmanunk kényelmesen berendezve a napi igényeket lehetőség szerint kielégítve. Wifi minden szobában található.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Zala  >  Balatonfüred
Jellemzők: Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Silver Apartman - Balatonfüred SZÉP Kártya
Ez a Silver apartman, ami a Silver hotellel egy épületben található. Közös garázsunk van, ami a vendégek részére térítés ellenében használható. Szobáink amerikai konyhás nappalival plusz hálóval és fürdővel rendelkeznek. Teraszunkról a Balaton latható. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Kézmosó és wc papírt tartunk.

A konyhai felszerelések megfelelőek. Wellness és korcsolyapálya a helyszínen térítés ellenében ugyancsak használható. Fizetni kártyával, készpénzzel és szépkártyával lehetséges. Helyszínen a helyi adót szoktuk pluszba felszámolni.
Cím:
8042 Balatonfüred, Zakonyi Ferenc utca 4.
Tel.: (70) 617 7161
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 12.3" N, 17° 53' 30.2" E


Megközelítés:
Balatonfüredre beérve a második lámpás kereszteződésnél lefordulnak a Balatonpart irányába és a Zákonyi Ferenc utcába érkeznek. Vasútállomásról egyenesen lesétálnak a balatonparti sétányra és ott egyből a Zákonyi Ferenc utcában vannak.

Kiemelt elfogadó helyek: