Shape It Up - Budapest

Infrashape, szolárium és különféle testkezelések egy helyen a te szépségedért. Vákuumos zsírbontás, kavitációs zsírbontás és multipolár bőrfeszesítés a legmodernebb gépekkel. Látványos eredmények már egy alkalom után! Folyamatos akciók és csomagajánlatok.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Shape It Up - Budapest SZÉP Kártya
Szalonunk azért jött létre, hogy itt mindenki megtalálja a maga számára megfelelő fogyás, sport vagy alakformálási lehetőséget.

Nem kell egyszerre több szalonba járnod, hogy elérd a célodat! Sőt! Bérletben sem kell különbözőeket megvásárolnod, hiszen nálunk bármelyik testkezelésre felhasználhatod az alkalmaidat!

Ide nem csak nők járnak! Kedves férfiak, ne érezzétek magatokat kellemetlenül, egy igényes férfinél nincs jobb! A zsír a férfiakat sem kíméli. Bár általánosan elmondható, hogy egy férfin kevesebb zsír található, de azok is tudnak zavaróak lenni. Legyen szó akár a hasról, karról, tokáról, combról vagy térdről. Szolgáltatásainkkal Nektek is tudunk segíteni!
Cím:
1076 Budapest, Garay Tér 20.
Tel.: (70) 601 1400
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 13.2" N, 19° 5' 7.4" E


Megközelítés:
Alár és Cserhát utca sarkánál vagyunk utcafronton a keletihez közel. Nem a Garay Centerben!
Autóval is és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkolás az utcán vagy a Garay Center parkolójában, ahol 1 óra ingyenes!

Kiemelt elfogadó helyek: