Rózsi Vendégház - Mihályháza

Az egész évben üzemelő Rózsi vendégház a Pápai Várkertfürdő közelében, Kisalföld és Bakony találkozásánál csendes, nyugodt, friss falusi jó levegőjű környezetben található.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Mihályháza
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Rózsi Vendégház - Mihályháza SZÉP Kártya
Közel 2000 m2-es füvesített telken, zárt udvarban gyümölcsfák és szőlő lugas árnyékában pihenhet, miközben szalonnasütésre, ping-pongozásra, labdázásra is van lehetősége. Egyéb játékok (esetleg lengőteke, körtenisz), gyermekeknek homokozó, csúszda, hinta vannak, és akár kerékpár kölcsönzéssel tökéletes kikapcsolódásban lehet része Önnek és családja tagjainak is.

Kerti bútorok, sörpad is rendelkezésre áll.

A vendégház kb. 80m2-es, benne rendelkezésre áll két nagyméretű szoba, két fürdőszoba, (egyik káddal, másik zuhanyzóval) konyha és étkező, valamint esetleg egy 25 m2-es közösségi helyiség rendelkezésre állhat külön egyeztetés alapján. Gyermeke részére játékok és külön babaágy és hempergő is rendelkezésre áll!

A konyha/ étkező teljesen felszerelt fagyasztós hűtő, gáztűzhely, mikró, edények, evőeszközök, tea és kávéfőző, stb. az étkezési és főzési lehetőséghez rendelkezésre állnak az önellátó rendszerben.

A fürdőszobában mosógép és hajszárító is használható.

Pápai várkertfürdőben lehetőség az élmény és termál fürdőzésre. Ezért a szálláshelynél a megjelölt fürdő szolgáltatások döntő többsége Pápán a Várkertfürdőben található.

Kiváló kirándulási lehetőség a Bakonyba, Herendre, Veszprémbe, Balatonra Zircre, Pannonhalmára és esetleg Győrbe is.

A közelben sportolási, lovaglási lehetőség, 6-10 km-re pedig sétarepülési, horgászási és vadászati lehetőség.

Bográcsozási és más udvari (tárcsás) sütési lehetőség is van.

Gépkocsik a zárt udvarban tárolhatók.
Cím:
8513 Mihályháza, Petőfi u. 1.
Tel.: (30) 302 6149
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.11 - 11.03.
GPS:
47° 18' 20.1" N, 17° 20' 23.8" E


Megközelítés:
Bécs - Budapest közti M1 es autópályáról Győrnél rátérve a 83 főközlekedési útra, amelyiken Pápa elkerülő úton a TESCO körforgalomnál a 834 sorszámú úton Nyugati irányba haladva Nyárád község utáni útjelző tábla alapján 2 km után Mihályháza község központjában vagyunk találhatóak.

Kiemelt elfogadó helyek: