Balaton Hegyvidéki Apartman - Balatonederics

Várjuk sok szeretettel pihenni vágyó kedves vendégeinket! Ha hajnalban a napfelkeltét szeretné látni egy csodás panorámával karöltve, akkor látogasson el Hozzánk! Balaton Hegyvidéki Apartmanunk az erdő alatt helyezkedik el, csendes-nyugodt, a falu életétől elzárva.

Szállás  >   Apartman
  >  Veszprém  >  Balatonederics
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Balaton Hegyvidéki Apartman - Balatonederics SZÉP Kártya
Kiadó hegyi apartmanok! Egy apartman tartalmaz egy hálószobát, tusolót vécével, főzőfülkét étkezővel és teraszt kerti bútorral. Balatonedericsen panorámás csendes nyugodt környezetben várjuk a pihenni vágyó kedves vendégeinket. Apartman házunkban kettő különálló apartman van. 3-3 személy részére kényelmes pihenést biztosít. A szabadban bográcsozásra, grillezésre, kocsi beállásra van lehetőség. Ezen kívül még van Kiülő, homokozó, hinta és hintaágy.

A falutól 500 m-re helyezkedik el. Környéken lehetőség van: horgászásra, fürdésre, barlanglátogatásra, lovaglásra, vár látogatásra és borkóstolásra,. Közelünkben található Tapolca és Keszthely városa. Tapolca mediterrán hangulatú tópartja és tavas barlangja, ami csónakázásra is alkalmas a turisták által kedvelt hely. Keszthely is gazdag látnivalóban. Itt található a Festetics kastély, Balaton múzeum, érdemes megtekinteni a hajó kikötött ahol sétahajókázásra is van lehetőség. 30 km-re található Kehidakustány, aminek élmény és termálfürdője rossz idő esetén is aktív kikapcsolódást biztosít.

Ha szükség van a fűtésre 2000ft/éjszaka felárral tudjuk biztosítani apartmanonként.
Zárt udvar
Kutya barát szálláshely
Bográcsozás/Grillezés
Kikapcsolódásra pihenő kiülő/hintaágy
Gyermekek részére homokozó
Cím:
8312 Balatonederics, Petőfi Utca 31.
Tel.: (30) 360 5915
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval, biciklivel: Falu központjától 800méter, murvás útról lehet megközelíteni. Az apartmannál zárt területen lehet parkolni.
Vasútállomás: 1,5 km-re található, 15 perc sétával elérhető az apartman.
Buszállomás: 1 km-re található, 10 perc sétával elérhető az apartman.

Kiemelt elfogadó helyek: