Rózsakert Étterem & Park - Apagy

Elegáns, lenyűgöző különleges helyszínt keresnek a Nagy Napra? Hagyományos vagy modern esküvőre vágynak? Legyen bármi az elképzelés, mi igyekszünk a lehető legjobbat kihozni belőle, hogy évtizedek múltán is szívesen emlékezzenek vissza erre a nevezetes alkalomra. A tökéletes esküvő kellékeiről mi gondoskodunk.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Alföld   >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Apagy
Jellemzők: Magyaros ételek, Grill ételek, Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Rózsakert Étterem & Park - Apagy SZÉP Kártya
Vendéglátó helyszínünk egy 40 hektáros területen helyezkedik el, ahol az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Nagy dísz termünk, mely körasztalos elhelyezésnél 200 fő tábla asztalos elhelyezésnél 280 fő befogadására alkalmas.

Külön táncterem, mely összenyílik a vendégtérrel teljes szélességben. Hatalmas parkunkban 3 helyszínen tudunk szabadtéri esketést biztosítani. Fotózás szempontjából ideális helyszín vagyunk, parkok, tavak, rét, erdő,stb. Külön Kis Vigadónkban mely 300 m távolra van a nagy teremtől a tóparton további 50 fős igényesen kialakított termünkkel fogadjuk a kisebb társaságokat.
Cím:
4553 Apagy, Rózsakert Park 1.
Tel.: (70) 392 3101
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 58' 59.7" N, 21° 54' 55.1" E


Megközelítés:
A Rózsakert & Park 1. bejárata Apagy-tól 1,2 km re van. A főkaputól 1,2 km magánúton érjük el a Rózsakert éttermet, mely teljesen rezervált saját területen vezeti végig az ide érkező vendégeket. A belső úton végig haladunk egy természetvédelmi területen, erdőségen, tavak között, közben érintjük a Kis Vigadót terét is. Autóval érkezés esetén az internetes keresés esetén a kereső szó: RÓZSAKERT VENDÉGHÁZ APAGY

Kiemelt elfogadó helyek: