Submarine Station - Budapest

Pesten, a 16. kerület Rákosszentmihály szívében található Submarine Station étterem, igényes belső térrel és hangulatos terasszal 1993 óta várja a finom ételekre, kiváló borokra és hűs koktélokra vágyókat.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Házhozszállítás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Submarine Station - Budapest SZÉP Kártya
Az utóbbi időben a tengeri ételek mellett nagyobb szerepet kapnak a magyaros ízek és a nemzetközi specialitások, elkészítésükben felhasználván a modern konyhatechnológia elemeit. Kiemelt irányvonalunk a bélszín ételek, steakek. A legjobb magyar pincészetektől 30-40 féle bort talál nálunk, amelyeket végig is kóstolhat, lassan 20 éve minden hónapban tartandó borbemutatóinkon. Csapolt sör választékunk Heineken, Krusovice, Mort Subite (Belga megy). Koktél választékunk óriási! Klimatizált éttermünk barátságos elegáns környezetével nyújt néhány felejthetetlen órát üzleti ebédek, családi vacsorák és baráti összejövetelek alkalmával a hagyományos és modern ízek kedvelőinek.

Különlegességünk a speciális disco hang és fény technikával felszerelt Music Club. Kiválóan alkalmas zenés, táncos rendezvények megtartására. Óriás kivetítője tökéletessé teszi sport közvetítések megtekintésére és céges előadások megtartására.
étterem
steak étterem
Cím:
1161 Budapest, Csömöri út 80.
Tel.: (1) 405 3768
Nyitvatartás:
H - Sz: 12:00 - 22:30, V: 12:00 - 22:00
GPS:
47° 31' 27.7" N, 19° 9' 29.3" E


Megközelítés:
130-busszal a Stadionok-tól! 31-busszal Örs Vezér tértől! XVI kerület Rákosszentmihály kertvárosi részén!

Kiemelt elfogadó helyek: