Redstud Spinning Terem - Székesfehérvár

Kattanj rá és tekerj velünk Fehérvár egyik legszebb és leghangulatosabb Spinning termében. A Zone bevásárló központ mellett a Kiskút Tenisz Klub területén találtok meg minket, ahol a Spinning után egy frissítő masszázsra, vagy egy szauna élményre is beugorhatsz.

Szabadidő  >  Székesfehérvár  >   Sport, fitness
Közép-Dunántúl   >  Fejér
Jellemzők: Stresszoldás, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Redstud Spinning Terem - Székesfehérvár SZÉP Kártya
A Spinning program egy szabványosított, edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos teremkerékpározási tréning. Megalkotója Johnny G világhírű amerikai kerékpárversenyző, aki a Spinning oktatási programmal - egy 60 országban jelenlevő oktatási világszervezet, a Mad Dogg Athletics, Inc. révén - folyamatosan magas színvonalat biztosít.

Az egyik legkiválóbb kardió edzésprogram. Spinning® Mindenkinek! Igen! Talán a Spinning az egyetlen olyan mozgásforma, melyet mindenki kortól és nemtől függetlenül űzhet. Sőt, nincs az a két lábon járó betegség sem, ami akadályozhatna bennünket ebben a sportban. Ha követjük az edző utasításait, semmi nincs, ami bármiféle fájdalmat vagy egészségkárosodást okozhatna nekünk.

Redstud Spinning Terem - Székesfehérvár SZÉP Kártya

Cím:
8000 Székesfehérvár, Kiskút útja 3.
Tel.: (70) 624 7070
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 12' 43" N, 18° 25' 1.7" E
Megközelítés:
Autóval vagy helyi járatos autóbusszal a Zone Bevásárló központtól nem messze várjuk vendégeinket ingyenes parkolási lehetőséggel.