SZÉP Kártya elfogadóhelyek Székesfehérvár térségében

Kiemelt székesfehérvári (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Székesfehérvár térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Székesfehérvár településen:

Székesfehérvár, Fejér megye székhelye a középkorban az Alba Regia nevet viselte. A városnak jelentős történelmi múltja és neves építészeti emlékei vannak. A Középkori Romkertben Szent István királyunk bazilikájának romjai találhatóak, ahol 1543-ig tartottak koronázási ceremóniákat. Ezt szimbolizálja a Városház téren található Országalma is. Érdemes kitérőt tenni a Szent Anna Kápolna felé is, mely az egyetlen olyan középkori épület Székesfehérváron, mely épségben megmaradt. A különleges székesfehérvári Órajáték szereplői is a múltba repítik vissza az arra járókat. Legendás történelmi alakok, uralkodók és kíséretük vonul végig délelőtt tíz és este hat óra között, két óránként, a turisták legnagyobb örömére. Székesfehérvár sétálóutcáján a város emblematikus alakja, a köztiszteletnek örvendő fertályos asszony, Kati néni bronzszobra kíván szerencsét. A múlt mellett a jelenkor szépségei is lenyűgözően hatnak az ide látogatókra. A városi strandfürdő medencéi a család minden tagjának kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak. Az aktív sportok szerelmesei pedig felfedezhetik a város egyedülálló görkorcsolya- és gördeszka parkját, a park rámpáit és ügyességi pályáit. Az éhes turisták betérhetnek a plasztikkártya elfogadó helyek között található éttermek, pizzériák bármelyikébe.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Székesfehérvár környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.