Pure Gold Vitality Szépség Stúdió - Budapest

Az infratrainer napjaink egyik leghatékonyabb edzésformája. Az infra segítségével fokozzuk a zsírbontást és az anyagcserét, miközben fizikai aktivitást végzünk a fekvő kerékpáron. Személyi edzéseink minőségét barátságos profi edzőink garantálják.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pure Gold Vitality Szépség Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
A Pure Gold Vitality, mint életmód és szépség stúdió, azzal a céllal jött létre 2018-ban, hogy minél többeknek tudjunk segíteni a mindennapi egészséges életvitel kialakításában, megtartásában.

Ehhez személyre szabott edzésekkel, test és bőrregeneráló kezelésekkel, valamint olyan professzionális technológiákkal, mint az infratrainer járulunk hozzá, továbbá étrendi és egyéb életmód tanácsadással. Stúdiónkban egy helyen lehetőség nyílik kozmetikushoz, fodrászhoz járni, valamint edzeni is.

Barátságos nyugodt környezetben, a Széll Kálmán tértől mindösszesen 4 perc sétára található termünkben várjuk vendégeinket az I., II. és XII. kerület határán a Maros utcában. Közvetlenül a Városmajori Park melletti zöldövezetben. Gyere el és próbáld ki szolgáltatásainkat, ha szeretnél igényes közegben, nyugodt környezetben feltöltődni, edzeni, szépülni.
Cím:
1122 Budapest, Maros utca 34.
Tel.: (20) 337 0223
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 20.9" N, 19° 1' 9.8" E


Megközelítés:
Stúdiónkat legegyszerűbben a Széll Kálmán tér felől közelítheted meg, ahonnan egy könnyed 4 perces sétára vagyunk megtalálhatók. Címünk: 1122. Budapest, Maros utca 34. Amennyiben autóval érkeznél, úgy az épület előtt több közterületi parkolóhelyet is találsz, azonban ne felejtsd el elindítani a parkolóórát.

Kiemelt elfogadó helyek: