Jégh Optika - Tiszakécske

Keressen bennünket bizalommal, ha szemvizsgálatról, látás-problémáról, kontaktlencse illesztésről vagy szemüveg-készítésről szeretne információt kapni. Rendelkezésére állunk akkor is, kontaktlencse ápolószereket, napszemüveget, sportszemüveget, törlőkendőt, kiegészítőket szeretne vásárolni.

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Tiszakécske
Jellemzők: Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jégh Optika - Tiszakécske SZÉP Kártya
A Jégh Optika 1989-óta családi vállalkozásként a legprecízebb technológia alkalmazásával működik. A folyamatos képzéseknek köszönhetően az üzlet munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Az egyedi stílusú, változatos megjelenésű, kézzel összeszerelt szemüvegeink mérhetetlen értéket képviselnek.

A Jégh Optika szeretettel, szakértelemmel és barátságos kiszolgálással várja Önt is Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 20 percre, Kiskunfélegyházán kettő, Tiszakécskén egy szaküzlettel.

A folyamatos képzéseknek köszönhetően üzleteink diplomás optometrista, szemész szakorvos és látszerész munkatársai rendkívül magas szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkájuk során kizárólag a legprecízebb technológiákat alkalmazzák.
optika
szemvizsgálat
szemüveg készítés
szemüveg javítás
napszemüveg
szemüveg tisztítás
szemüveg fertőtlenítés
Cím:
6060 Tiszakécske, Szolnoki út 2-4.
Tel.: (30) 945 9377
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 56' 11.3" N, 20° 5' 46.3" E


Megközelítés:
A Jégh Optika Tiszakécskén,a Szolnoki út 2-4-ben, az Egészségügyi Központban található, tömegközlekedéssel, autóval és gyalog is könnyen megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: