SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszakécske térségében

Kiemelt tiszakécskei (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tiszakécske térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tiszakécske településen:

Egy különleges hangulatú Tisza-parti város Tiszakécske. A Dél-Alföldön, Bács-Kiskun megye észak-keleti csücskében várja az ide látogató turistákat, gyógyulni vágyókat. A város a család minden korosztálya számára tartogat érdekes programokat a kisvonattól a termálfürdő gyógyvizéig, a horgászattól a túrázásig. A Holt-Tisza és a környékbeli természetvédelmi területek növény- és állatvilága csodás élményeket kínál a kiránduló természetjáróknak. A városnéző kisvonattal a tiszakécskei nevezetességek felfedezése hangulatos és szórakoztató élmény. A Templom téren gyönyörű református templom, míg a városközpontban római katolikus templom magasodik. Az Ókécskei Közösségi házban kiállításokat tartanak, a Millenniumi Parkban Szent István lovas szobra őrzi a park békéjét.
Tiszakécskén két termálfürdő is várja a megfáradt vándorokat. A Tisza-parti Termálfürdő gyógyvizes medencéi mellett élménymedence és további szórakoztató elemek várják a vízimádókat. A Kerekdombi Termálfürdő pedig a városka közelében várja a pihenni szándékozókat. Plasztikkártya elfogadó helyeket Tiszakécske több pontján lehet találni. A túrázás, városnézés közben megéhezők a helyi vendéglátóhelyek gasztronómiai kínálatával csillapíthatják éhségüket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tiszakécske környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.