PompArt Szépségszalon - Budapest

A PompArt Szépségszalon a XVII. kerület forgatagában, s mégis a nyugalom ölelésében, ahol Vendégeink saját magukra szánt ideje találkozik a mi szívügyünkkel. Nem csupán egy szépségszalon, hanem a kényelem, a felüdülés szigete, ahol személyreszabott kiszolgálással a "Hétköznapok Luxusát! nyújtjuk!

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
PompArt Szépségszalon - Budapest SZÉP Kártya
A PompArt Szépségszalon egy pompázatos hely a XVII. kerület forgatagában, s mégis a nyugalom ölelésében, ahol Vendégeink saját magukra szánt ideje találkozik a mi szívügyünkkel.

Szívügyünk, hogy egy olyan szépségszalont kínálhassunk, ahol a szépülés során hangsúlyt kaphat a kényelem, a felüdülés és elégedettség érzése is, és olyan légkört teremthessünk, ahol szinte békebeli hangulatban fogyaszthatnak el egy-egy aromásan gőzölgő kávét, teát, vagy éppen egy hűsítő jeges limonádét is.

Arculatunkban a változatos kozmetikai kezelésektől kezdve, fodrászat, szempilla építés, a pedikűr-manikűr, műköröm építés, masszázs és szoláriumon át, egészen a most divatos infratréneres edzésig mindent megtalálsz.

Szeretnénk átadni azt az érzést, hogy az idő, amit figyelemmel és szeretettel önmagunkra szánhatunk, a lehető legjobb csodaszer /orvosság a test és lélek harmonizálásához.

Ehhez nyújtjuk Neked – személyre szabott kiszolgálással – a „Hétköznapok luxusát”.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 07:00 – 21:00
Szombat: 8:00 – 14:00
Vasárnap: zárva
Cím:
1173 Budapest, Ferihegyi út 81.
Tel.: (20) 251 7630
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P.: 07:00-21:00, Szo.: 8:00-14:00, V.: Zárva
GPS:
47° 28' 51.7" N, 19° 15' 25.3" E


Megközelítés:
Bejárat a gyógyszertár felől: Szalonunk közvetlenül a gyógyszertár felett található meg. Be kell lépni a gyógyszertár előterébe és balra felfelé található egy lépcső, amely felvezet szalonunkba.

Kiemelt elfogadó helyek: