Pisztráng Kemping - Gárdony

A szálláshelyen 5 darab apartman áll vendégeink rendelkezésére, melyekben ingyenes WIFI csatlakozási lehetőséget biztosítunk. Modern, légkondicionált apartmanjaink fürdőszobával és konyhával is rendelkeznek, minden megtalálható bennük ami elengedhetetlen a kellemes kikapcsolódáshoz.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Gárdony
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Pisztráng Kemping - Gárdony SZÉP Kártya
Kempingünk a Velencei-tó partján, közvetlen vízparton helyezkedik el. Saját stranddal nem rendelkezünk, de 50 méterre a szomszédságunkban található a szabadstrand. A friss levegő, a madarak csicsergése magával ragadja a pihenni vágyókat. A kemping egy igazi ékszerdoboz családias hangulattal, árnyas fás természeti adottságokkal, gyermekbarát szolgáltatásokkal. Ajánljuk családos Vendégeinknek, illetve mindazoknak, akik kedvelik a belátható méretű területeket, barátságos légkört.

Tapasztalja meg a lakókocsi és a sátorozás élményét. Bérelhető lakókocsijaink és sátraink is a rendelkezésükre állnak. A telepített lakókocsink 4 személyes, közös mosdó és konyha használattal. Vendégeink a nyaralást nyugodt, árnyas környezetben tölthetik el, de lehetőség van a Velencei-tó körül kiépített kerékpárúton a sportolásra. Valamint pecázási lehetőség is adott a Horgászat szerelmeseinek.
Cím:
2483 Gárdony, Pisztráng utca 21-23.
Tel.: (20) 3469 834
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A kemping a Velencei-tó partján, kellemes vízparti környezetben, Budapesttől 40 km-re, Székesfehérvártól 20 km-re található, kedvező megközelíthetőséggel a 70-es közlekedési út felől vagy az M7-es autópályáról, illetve 5 percre a Gárdonyi vasúti megállótól.

Kiemelt elfogadó helyek: